Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

«Είμαι ένα τέρας»: Τα ομολόγησε όλα ο υπεύθυνος κυλικείου που ασελγούσε σε μαθήτριες



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας ο 52χρονος που ομολόγησε ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας στον Γέρακα.Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία φέρεται να της είπε ότι το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να αφαιρέσει την μπλούζα της.

Μιλώντας έξω από το ανακριτικό γραφείο με δημοσιογράφους λίγο πριν του γνωστοποιηθεί η απόφαση για την προσωρινή κράτησή του, ο κατηγορούμενος είπε πως ομολόγησε τις πράξεις του στην ανακρίτρια:«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι», είπε ο κατηγορούμενος, αναφέροντας επίσης πως η κόρη του είναι συμμαθήτρια με το θύμα.
Ο δράστης, ο οποίος ήταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας κυλικείου στο σχολείο του Γέρακα, ομολόγησε επίσης ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και άλλες δύο περιπτώσεις κοριτσιών που έπεσαν θύματά του. Πρόκειται για μαθήτριες της 4ης και της 5ης τάξης του δημοτικού.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και της αποπλάνησης παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.
Ο 52χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες πολιτών που βρίσκονταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ εκεί βρέθηκε για να καταθέσει και η σοκαρισμένη από τις πράξεις του σύζυγός του. Το πιθανότερο μάλιστα, βάσει πληροφοριών, είναι να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου