Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Μια ακόμα μεγάλη νίκη για το παιδικό του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί των Ικάρων



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το νέο έτος το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών κερδίζοντας την Κυριακή 10/1/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου ,  τον «ΑΟΚ Ίκαροι» , με σκορ 74-68.
Σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και όμορφο ταυτόχρονα με την ένταση και το πάθος να είναι τα βασικά στοιχεία και με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διαφήμισαν το μπάσκετ της πόλης μας.
Οι δύο ομάδες ήταν από την αρχή κοντά στο σκορ με αποτέλεσμα το ματς να λήξει στην κανονική διάρκεια 64-64 και να κριθεί στην παράταση. Εκεί μίλησε η ψυχραιμία των παιχτών του Μέγα στην επίθεση αλλά και στην άμυνα.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

« Ήταν μια δύσκολη νίκη που κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες μου επειδή πίστεψαν σε αυτή και για αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο. Ήμασταν σε όλο το ματς πολύ κακοί στην άμυνα αλλά μας κράτησε στο παιχνίδι το γεγονός ότι καταφέραμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να σκοράρουμε εύκολα καλάθια. Το θετικό είναι ότι μπήκαμε δυνατά στην παράταση και έτσι δεν δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να μας κερδίσουν. Από κάθε παιχνίδι μαθαίνουμε και εμείς ως προπονητές αλλά κυρίως τα παιδιά που με την συμπεριφορά τους έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για πολλά πράγματα. Έχουμε δουλέψει σκληρά μέσα στο γήπεδο και οι κόποι μας σιγά - σιγά αποδίδουν καρπούς. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και στους παίκτες της που έδειξε και αυτή το ίδιο πάθος και επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μία πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα.»


Τα δεκάλεπτα:  08–11,  17–19, 19–19, 20–15 , 10–04.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητής :Χ. Χαριτίδης):
Αναστασιάδης Γ. 1, Στόιτσης Κ. 18, Γιαλαμάς Κ., Μπάρπας Δ. 2, Καλβάκης Α. 2, Παπασταύρου Α., Πετρίδης Γ. 6, Βαφειάδης Α. 1, Μυλωνάς Δ., Καραγεώργιος Α., Γραικός Γ. 6, Χατζηλαμπρινός Σ. 38

ΑΟΚ Ίκαροι Γιννιτσών: (Προπονητής :Ν. Σπόντης): Σπόντης Σ. 35, Φυτιλής Γ. 3, Μπατζάκης Γ., Θωμαίδης Δ., Χριστοφορίδης Κ., Μπέρμπερι Ε. 28, Παπαδόπουλος Χ., Κενανίδης Χ., Λυσίτσας Γ. 2, Παναγιωτίδης Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου