Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πέλλας (εικόνες)



Εκδήλωση για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πέλλας, στην αίθουσα διδασκαλίας της Φιλαρμονικής, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.


Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους αρχιμουσικούς Ολυμπία Ξανθοπούλου και Συμεών Κετίκογλου, αλλά και σε όλα τα μέλη της Ορχήστρας και στις οικογένειές τους «καλή χρονιά με υγεία και δύναμη», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο αλλά και στην υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην Ορχήστρα, η οποία να σημειωθεί ότι εδώ και λίγα χρόνια επεκτάθηκε και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες, εκτός από αυτή των Γιαννιτσών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Κώστας Μπαλτζίδης, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην δράση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, τονίζοντας ότι η επιχείρηση έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει το έργο της.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Γεώργιος Ζορμπάς, ενώ στην εκδήλωση, εκτός των μελών της Φιλαρμονικής και των οικογενειών τους, παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πέλλας κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο διεθνούς φήμης μουσικός & σολίστ κ. Γεράσιμος Ιωαννίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου