Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Αγωνία για την εξαφανισμένη Ανθή.



Στο σκοτάδι κινούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ανθής Λινάρδου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.
Είπε πως πηγαίνει για ποτό και εξαφανίστηκε, αφήνοντας στο σπίτι της τα προσωπικά της αντικείμεναΗ εξαφάνιση της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από το Πέραμα του Πειραιά, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βελβεντού, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Κοζάνης.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το Σάββατο, λέγοντας στον σύζυγό της ότι πηγαίνει μία βόλτα, όμως δεν επέστρεψε.

Από το πρωί της Δευτέρας, δυνάμεις της αστυνομίας, το παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού, χτενίζουν κυριολεκτικά την περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ από την Τρίτη στις έρευνες συνδράμει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Κάτοικοι του Βελβεντού αναφέρουν ότι τελευταία φορά που είδαν την 37χρονη ήταν στις 9:00 το πρωί της Κυριακής. Έκτοτε δεν την είδε κανείς. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποροτοφόλι, το κινητό της τηλέφωνο και διάφορα άλλα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονται στο σπίτι.

Επιπλέον, στην οικία όπου ζούσε με τον άνδρα και τα τρία παιδιά της άφησε τις πατερίτσες που χρησιμοποιούσε για να περπατά, καθώς έχει νάρθηκα στο δεξί της πόδι μετά από ένα τραυματισμό που υπέστη.

Η Ασφάλεια Κοζάνης, προκειμένου να εντοπίσει την 36χρονη ζήτησε από τους καταστηματάρχες του Βελβεντού να ανοίξουν τις κάμερες ασφαλείας και δουν το καταγεγραμμένο υλικό, αλλά όπως φαίνεται, ούτε και αυτό στάθηκε ικανό να δώσει κάποιο νέο στοιχείο.

«Έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε»

Ο άνδρας της, μιλώντας στο kozanilife.gr, περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τα λεπτά προτού χαθούν τα ίχνη της.

«Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό όπως μου είπε. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα», ανέφερε.

«Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα. Είχε κάταγμα στο πόδι. Είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη και περπατούσε με πατερίτσες», πρόσθεσε ο σύζυγός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου