Αν μέχρι
σήμερα πίστευες πως η κατάψυξη διατηρεί αναλλοίωτες όλες τις τροφές, ήρθε η ώρα
να σε ενημερώσουμε πως κάνεις λάθος.Κι όμως, υπάρχουν τροφές που δεν «αντέχουν»
τις χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η σύσταση αλλά και η
γεύση τους. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιες είναι:
-
Λαχανικά όπως: αγγούρι, σέλινο, κρεμμύδι, μαρούλι, σέλερι
- Φρούτα όπως: πορτοκάλι, μήλο,
γκρέιπφρουτ, καρπούζι- Φρούτα όπως: πορτοκάλι, μήλο,
- Γαλακτοκομικά όπως: μαλακά τυριά, cottage cheese, κρέμα γάλακτος, γιαούρτι
- Βότανα όπως: μαϊντανός, βασιλικός, δεντρολίβανο
- Κρέας που έχει αποψυχθεί
- Ξαναζεσταμένα φαγητά
- Βρασμένα ζυμαρικά
- Τηγανιτά φαγητά
- Σως φτιαγμένες με αλεύρι
- Καφές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου