Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σοκ στην πανελλήνιο:Ο σύζυγος έπνιξε,έθαψε και μετά δήλωσε την εξαφάνιση της Ανθής.


 Θαμμένη στο χωράφι του συζύγου της εντοπίστηκε η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών, που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.
Η άτυχη 37χρονη εντοπίστηκε νεκρή xθες το μεσημέρι μετά από έρευνες στο σημείο και οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον σύζυγό της και πλέον κρατείται στο τμήμα ασφαλείας της Κοζάνης. Η αστυνομία υποπτευόταν από την αρχή ότι ο σύζυγος της γυναίκας πιθανώς να είχε κάποια σχέση με την εξαφάνισή της, που ο ίδιος δήλωσε στην αστυνομία το Σάββατο.
Και αυτό γιατί γνώριζαν ότι την ζήλευε παθολογικά.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άντρας έπνιξε τη σύζυγό του και στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι του. Σε μια προσπάθεια να… καλύψει τα ίχνη του, φρέζαρε το χώμα για να μοιάζει ανακατεμένο σε ολόκληρο το χωράφι και όχι μόνο εκεί που είχε θάψει το άψυχο κορμί της συζύγου του. Αυτή, όμως, η ενέργεια κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, καθώς το φρεζάρισμα είναι μια αγροτική εργασία που δεν συνηθίζεται αυτή την εποχή. 
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα παιδιά είχαν αποκοιμηθεί. Το ζευγάρι τσακώθηκε έντονα και ο σύζυγός της, την έπνιξε. Το επόμενο πρωί, μετέφερε το πτώμα της στο χωράφι και το έθαψε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου