Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Εκτός έδρας νίκη των παμπαίδων των «Ικάρων» Γιαννιτσών στη Νέα Σάντα Κιλκίς



Έχοντας καλή σε γενικές γραμμές απόδοση, οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών σημείωσαν ακόμα μία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας αυτή τη φορά στην Νέα Σάντα Κιλκίς των τοπικών "Ατρόμητων" με 68-48 , παίρνοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα μετά αυτό της προηγούμενης Κυριακής επί του " Μέγα Αλέξανδρου".
Αρχίζοντας το παιχνίδι οι γηπεδούχοι πίεσαν στην άμυνα, ενώ και επιθετικά είχαν καλή παρουσία, στοιχεία που τους επέτρεπαν να είναι "στο παιχνίδι" παρά το ότι η ομάδα των Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου είχε σταθερό προβάδισμα στο σκορ. 

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες των "Ικάρων" παρουσιάστηκαν πιό συγκεντρωμένοι και έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να μην επιτυγχάνουν κάτι καλύτερο από το να κατεβάσουν την τελική διαφορά στο τελικό 68-48 που βρήκε τους Γιαννιτσιώτες να πανηγυρίζουν για την νίκη της ομάδας τους.
".....Η σπουδαιότητα αυτής την νίκης μας δίνει περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια..."σημείωσε ο Σπόντης Νίκος, προπονητής των "Ικάρων"."....Η αναμέτρηση σήμερα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες για την ομάδα μας. Αρχικά γιατί ήταν το αμέσως επόμενο μας ματς μετά την νίκη στο ντέρμπυ με τον "Μέγα Αλέξανδρο",και φοβόμουν για χαλάρωση των νεαρών παιχτών ενώ είχε μεσολαβήσει και ένα εορταστικό διήμερο . Θέλαμε λοιπόν να δείξουμε ότι δεν έχουμε επηρεαστεί ούτε από τη νίκη στα Γιαννιτσά ούτε από την διακοπή και να μπορέσουμε από την αρχή να είμαστε το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς και δεν επιβάλαμε απόλυτα τον ρυθμό μας . Όταν συνήλθαμε πήραμε άμεσα προβάδισμα, το οποίο το διατήρησαμε με άνεση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και στην ουσία απειληθήκαμε από τους γηπεδούχους μόνο στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξαν γενναία , φιλότιμα και με πείσμα.Τους εύχομαι καλή συνέχεια!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου