Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια από τον «Φίλιππο» στο 1ο & 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών για την επιτυχία τους στο διαγωνισμό “Young Business Talents”



Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν την 1η θέση και στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό “Young Business Talents”.
Στον Διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος ομάδες από τα Σχολεία όλης της Ελλάδας και στο τελικό στάδιό του οι 75 καλύτερες ομάδες διαγωνίστηκαν στην Αθήνα. Η Πανελλήνια αυτή διπλή επιτυχία που, για την πρώτη ομάδα, θα έχει και συνέχεια στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για τους μαθητές μας. Βεβαίως συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς των δύο Σχολείων που με την εμπνευσμένη τους καθοδήγηση ενίσχυσαν και ανέδειξαν τις ικανότητες των μαθητών τους.
Με τέτοιες διακρίσεις είμαστε ακόμη πιο σίγουροι ότι τα σχολεία μας παρέχουν σωστή εκπαίδευση και δημιουργούν πολίτες με ικανότητες, όραμα και ελπίδα.
Ευχόμαστε από καρδιάς την ευόδωση των προσπαθειών εκπαιδευτικών και μαθητών για ένα καλύτερο κόσμο και ένα καλύτερο αύριο.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου