Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Αναγέννηση Γιαννιτσών. Όλοι μαζί για το αυτονόητο, την παραμονή



Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της η ομάδα με τις περισσότερες συμμέτοχες σε εθνικές κατηγορίες από όλες τις ομάδες του νομού Πέλλας η Αναγέννηση Γιαννιτσών κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό στην Α´ κατηγορία ,αφού για να σωθεί θα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Πόλης , στο γήπεδο της σε αγώνα μπαράζ τον Όλυμπο Αψάλου.
Ο κόσμος της πόλης και οι πολυπληθείς φίλαθλοι της ομάδας, που συνειδητά απέχουν, από τις υποχρεώσεις της, έχουν θορυβηθεί και αναμένεται ισχυρή παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο να συμπαρασταθούν στο όνομα και στην ιστορία της ομάδας,
ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα  για φέτος και να ξαναπάρει φόρα, με σωστό προγραμματισμό και όχι ερασιτεχνισμούς όπως φέτος, από το καλοκαίρι ώστε να επανέλθει η ομάδα εκεί που αυτονόητο θεωρείτε από όλους στις εθνικές κατηγορίες.
Την Κυριακή δεν χωρούν πικρίες και απαξίωση από τους φιλάθλους της ομάδας θεωρείτε αυτονόητο ότι όλοι ανεξαρτήτως αν συμφωνούν η διαφωνούν με αυτούς που την διοικούν και τις μέχρι τώρα κινήσεις τους να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά της ομάδας στο να φτάσουν στη νίκη και να κρατήσουν την ομάδα τουλάχιστον στην Α´1. Όσο υποτιμητικό είναι για την ιστορία της ομάδας το μπαράζ αυτό για την παραμονή.
Ελπίζω η  επιτροπή διαιτησίας  να ορίσει τον κατάλληλο διαιτητή που  θα σφυρίξει χωρίς λάθη και κόμπλεξ το παιχνίδι γιατί φέτος ουκ ολίγες φορές οι διαιτησίες αδίκησαν την νεανική  ομάδα της Αναγέννησης.
Ραντεβού λοιπόν όλων εμάς των πικραμένων και μη φιλάθλων στο γήπεδο γιατί η ομάδα είναι της Πόλης ,είναι όλων  και κανενός που διοικεί σήμερα την ομάδα..
Όλοι μαζί με σύνθημα στα δύσκολα εμείς, να συμπαρασταθούμε την ομάδα για να φτάσει στο αυτονόητο που είναι η παραμονή .

Γ.Χατζηχρήστος WWW.MATIESPELLAS.GR

4 σχόλια:

  1. Χατζηχρήστο τυχαίο είναι που καταξιώθηκες σαν αθλητικογράφος στην πόλη και όχι μόνο;Δε νομίζω.Είσαι σωστός και την Κυριακή όλοι στο γήπεδο για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ώρα είναι το ματς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή