Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Δείπνο της διοίκηση του ΓΑΣ Έδεσσας στα μέλη της ανδρική ομάδα



Την Παρασκευή 8/4 η Διοίκηση του ΓΑΣ Έδεσσας παρέθεσε δείπνο στα μέλη της ανδρικής ομάδας, στην πιτσαρία Montenegro. Η ατμόσφαιρα ήταν οικογενειακή και το κλίμα ήταν ευχάριστο. Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Σκαλιδάκης Γρηγόρης, στην ομιλία του προς τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίηση του Δ.Σ. για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.


Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η διοίκηση του συλλόγου για να ενισχύσει την ομάδα, ώστε να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη την νέα αγωνιστική σεζόν. Η συζήτηση για διάφορα θέμα της ομάδα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με τους παίκτες της ομάδας να εκφράζουν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα.
Η χρονιά για την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας ήταν επιτυχημένη, καθώς ο νεοφώτιστος σύλλογος, κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ, που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς. Μάλιστα η ομάδα κατέλαβε την 6η θέση με 32 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Σκυδραϊκού με ρεκόρ 10 νίκες – 12 ήττες. Ο ΓΑΣ είχε την 6η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πετυχαίνοντας 1306 πόντους και την 8η καλύτερη άμυνα δεχόμενος 1367 πόντους.
Για την νέα χρονιά η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με το προπονητικό team, θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα σε θέσεις που διαπιστώθηκε ότι «πονάει».
Επίσης σημαντικό κομμάτι στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς είναι ο προώθηση και αξιοποίηση των νέων αθλητών του συλλόγου που προέρχονται από το παιδικό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου