Τρίτη 12 Απριλίου 2016

« πέντε στα πέντε» στο πρωτάθλημα των Παμπαίδων οι "Ίκαροι"



Αήττητοι συνεχίζουν  λοιπόν οι "Ίκαροι" , που νίκησαν ξεκίνησαν δυνατά  την πρώτη περίοδο και  δεν κινδύνεψαν σε κανένα διάστημα του αγώνα ( εκτός το τρίτο δεκάλεπτο που οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο καλάθι ), δίνοντας έτσι συνέχεια στο φετινό αήττητο σερί τους,κατακτώντας παράλληλα και τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών  αφού  μέχρις στιγμή  βρίσκονται μόνοι στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πολυκάστρου  έδειξε μαχητικότητα, παρουσιάστηκε πολύ καλά στο παρκέ, προσπάθησε για την ανατροπή  αλλά δεν κατάφερε να πάρει το ποθητό  αποτέλεσμα.
Στα  θετικά  σημεία του αγώνα  το ότι  αμφότεροι οι προπονητές έριξαν στο παρκέ τους πιο νεαρούς αθλητές τους που πήραν τη χαρά της συμμετοχής αλλά και τελείωσαν το ματς με θετικό πρόσημο.
"...."...Θέλω να δώσω καταρχήν πολλά συγχαρητήρια στους  παίκτες μου, διότι έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και ψυχραιμία, σε ένα ματς που μπορεί να ήμασταν γηπεδούχοι, αλλά   η αντίπαλη ομάδα έπαιξε δυνατά και αποφασιστικά.." δήλωσε ο Σπόντης Νίκος ,προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών. "...Εμείς προσπαθούμε  με ατέλειωτες ώρες δουλειάς μέσα στο γήπεδο , σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους και ήθος να πάρουμε το βάπτισμα του πυρός σε αυτό το πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε καλά διατηρώντας το αήττητο σερί μας.  Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη, γιατί  ήμαστε ακόμα στην αρχή κι έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα. Καλή συνέχεια στα παιδιά του Πολυκάστρου!...». 
   Σερέτης Θεολόγος: "... Έχουμε μια καινούργια νεανική  ομάδα με την οποία αποφασίσαμε ότι δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι χωρίς να το παλέψουμε. Έτσι κάναμε και σήμερα. Σίγουρα  δεν  είχαμε  καλές επιλογές στην πίεση του αντιπάλου στο 3ο δεκάλεπτο αλλά  είχαμε την τύχη να μας μπουν κάποια κρίσιμα  σουτ όταν οι αντίπαλοι μείωσαν, με την ψυχολογία του αντιπάλου να πέφτει. Μπράβο σε όλα τα αγόρια  για το όμορφο μπάσκετ που μας χάρισαν!..".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου