Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Μήνυμα του νέου προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας Λύσανδρου Αμιτζόγλου



Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απηύθυνε το πρώτο του μήνυμα ως νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου αμέσως μετά την νίκη του ευχαριστώντας όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά του.


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν και μας τίμησαν τους υποψηφίους με την μεγάλη συμμετοχή τους!
Ένα, επίσης, μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μου, που μου συμπαραστάθηκαν ειλικρινά σε αυτό τον αγώνα!
Κυρίως, όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους εικονιζόμενους που μου στέκονται σε όλα όσα επιχειρώ...»


7 σχόλια:

  1. Παλέψατε με όλα τα άγρια θηρία του κομματικού κατεστημένου.Όλοι αυτοί έδωσαν χθες τα ρέστα τους και ηττήθηκαν.Η επικράτησή σου Λύσανδρε είναι μια καθαρή νίκη της ποιότητας, κόντρα στην αρρωστημένη εσωκομματική νοοτροπία της μετριότητας και του απόλυτου μηδενισμού.Τους γκρεμίσατε.Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ...ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ.ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η υποψηφιότητα αμιτζογλου ηταν γκολ απο τα αποδητηρια.αφου φρεναραν-εκοψαν την σ.φ(την πατησε η κοπελα απο αυτους που στηριζει)πιστευαν πως θα εκαναν παρτι.και που να δειτε τι εκπληξεις θα χει για τον προεδρο της νοδε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΛΥΣΑΝΔΡΕ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΗ Η ΛΥΚΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΓΕΛΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ.ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακης,Μην@ς,Νικος...0/3...φοβερη στρατηγικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή