Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σύσσωμη η Ε.Π.Σ. Πέλλας στον αγώνα του Απόλλωνα Κ.Βρύσης ενάντια στις μεροληπτικές διαιτησίες



Την συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης, την μοναδική ομάδα εκπρόσωπο της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ στο εθνικό πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, εξέφρασαν ομόφωνα τα μέλη – σωματεία της Ε.Π.Σ. Πέλλας και φυσικά το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ., κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΊΔΗΣ ενημερώνοντας το σώμα για όσα συνέβησαν την Κυριακή 20 Μαρτίου, στον αγώνα με την Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ που είχε ως πρωταγωνιστές όχι τις ομάδες αλλά την διαιτησία των κ.κ. Μανούρα Χ , Σταφυλά Κ και Λεωνίδα Κ. της ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Μάλιστα δεν ήταν λίγα τα σωματεία που θέλησαν να συνδυάσουν τα φαινόμενα των μεροληπτικών διαιτησιών με τις επικείμενες εκλογές της Ε.Π.Ο., που θα διεξαχθούν το ερχόμενο φθινόπωρο, ζητώντας να τεθεί ως βασικό θέμα συζήτησης στην Γ.Σ. της Ε.Π.Ο η άσχημη αυτή κατάσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ .
Απόφαση συμπαράστασης στον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης

ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΘΗΝΑ


Κύριε Πρόεδρε,

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσής μας στις 28-3-2016 πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του σωματείου της δύναμής μας Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης κ. Ιωάννης Θεοδωρίδης που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για την διαιτησία του αγώνα της 20-3-2016 μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 - ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ των Μανούρα Χ , Σταφυλά Κ και Λεωνίδα Κ της ΕΠΣ Τρικάλων ζητώντας τη στήριξη των υπολοίπων σωματείων της Ένωσής μας.
Κατόπιν τούτου ομόφωνα η Τακτική Γενική Συνέλευση αποφασίζει :
1. Να εκφράσει την πλήρη συμπαράσταση της στα δίκαια παράπονα του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κρύας Βρύσης .
2. Να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία της ανωτέρω διαιτητικής τριπλέττας.
3. Να ζητήσει την μείωση των ομάδων που υποβιβάζονται από την Γ΄ Εθνική , όπως στις προτάσεις του Δ.Σ. της Ένωσής μας αναφέρεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου