Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αγοριών ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΡΧΕΛΑΟΥ και ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Υψηλό ήταν το επίπεδο του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αγοριών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στην Κατερίνη με οικοδεσπότες τον Πιερικό-Αρχέλαο και φιλοξενούμενους τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών .
Το ημερήσιο τουρνουά τριών αγώνων ,στα αντίστοιχα ηλικιακά γκρούπ (2002-2005), είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές μπάσκετ των μικρών ηλικιών να βρεθούν στο γήπεδο, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα, να αποκτήσουν εμπειρίες και να βιώσουν την αξία της αναμέτρησης χωρίς το άγχος της νίκης.

Ευχαριστημένοι από την επίδοση των αθλητών , αλλά και συνολικά τη διοργάνωση, εμφανίστηκαν οι Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος :«...Στη διάρκεια του τουρνουά αποδείξαμε πως το μπάσκετ που αγαπάμε απαιτεί ναι μεν θυσίες από πλευράς παιδιών, γονέων και προπονητών αλλά το θέαμα που προσφέρουν τα παιδιά μας αποζημιώνει ξεχνώντας όλες τις δυσκολίες... Το επίπεδο του τουρνουά ήταν πολύ υψηλό, μας έδειξε τις δυνατότητες και το ταλέντο των αθλητών, καθώς και τις αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουν και να διορθώσουν, για να στελεχώσουν τις ομάδες και να παίξουν μπάσκετ σε υψηλότερο επίπεδο. Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κατερίνη, γεμάτοι εμπειρίες, αισιοδοξία, εντός και εκτός γηπέδου και περισσότερη διάθεση για δουλειά για το άθλημα... Από πλευράς μας είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές μας!...Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οικοδεσπότες για την άψογη φιλοξενία και το όμορφο μπάσκετ που μας πρόσφεραν!...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου