Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί των Ατρόμητων Ν. Σάντας



Με νίκη εντός έδρας συνέχισε για φέτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Μίνι basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 17/04/2016, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, επί των Ατρόμητων Ν. Σάντας, με σκορ 71-40.
Σε ένα όμορφο και ταυτόχρονα γρήγορο παιχνίδι ο Μέγας Αλέξανδρος επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και στο ημίχρονο είχε πάρει μία διαφορά 16 πόντων με σκορ 37-21.Στο 3ο δεκάλεπτο ο Μέγας μπήκε πολύ δυνατά και τρέχοντας τον αιφνιδιασμό έκανε ένα σκορ 20-03 και κατάφερε να εξασφαλίσει την νίκη. Τελικό σκορ 71-40.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε να δει την προσπάθεια μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε γιατί τα παιδιά έκαναν ότι ακριβώς δουλεύουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ωραίο σύνολο και να παίξουμε ένα οργανωμένο και όμορφο μπάσκετ. Τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και μπορέσαμε να παίξουμε ομαδικά ακόμα και σε οργανωμένες άμυνες και αυτό είναι το πιο θετικό από όλα. Φυσικό είναι να κάνουμε κάποια λάθη τα οποία προσπαθούμε μέρα με την μέρα να τα διορθώσουμε. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα καθώς έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και να της ευχηθώ καλή συνέχεια».


Τα δεκάλεπτα: 19–10, 18–11, 20–03, 14–16.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης):Μπάρπας Δ., Καλβάκης Θ., Παπασταύρου Π., Αρβανίτης Σ., Αρβανίτης Δ., Μαυρένης Ρ., Κουβρούκης Γ., Μουτούδης Α., Βασιλειάδης Δ., Μανωλέμης Α., Γαλέτας Λ.
ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: (Προπονητής :Κ. Λαδάς): , Δαγκλιάρης Α., Δεβλέτογλου Α., Μπάμπος Β., Δαγκλιάρης Σ., Δεβλέτογλου Κ., Μαλάτος Ε., Τσίγκας Χ., Σιγάλας Ε., Μαλάτος Γ., Τριανταφυλλίδης Φ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου