Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Συνάντηση αντιπροσωπείας του δήμου Μπεϊλίκτυζυ με το δήμαρχο Πέλλας



Την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 αντιπροσωπεία του δήμου Μπεϊλίκτυζυ (Beylikdüzü) της Κωνσταντινούπολης με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Εκρέμ Ιμάμογλου επισκέφθηκε στο δημαρχείο Γιαννιτσών, το δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο.
Από πλευράς δήμου Πέλλας στη συνάντηση συμμετείχαν και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Πασσαλής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Παναγιώτης Κερασόπουλος. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, τη διοικητική οργάνωση των δύο δήμων και τις δυνατότητες συνεργασίας στο πλαίσιο της ειρηνοποιού γειτονίας. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στα Γιαννιτσά και γνώρισαν τις γειτονιές και τα μνημεία της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του «Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γιαννιτσών η Αρσούς», των οποίων οι πρόγονοι και προ της Συνθήκης της Λωζάννης, κατοικούσαν στην περιοχή του σημερινού δήμου Μπεϊλίκτυζυ (Beylikdüzü). 



2 σχόλια:

  1. ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΑΘΥΡΑ !!!! Από τή συνάντηση πού είχε ο Δήμος Πέλλας με΄τό Δήμο Beylikduzu τής Κωνσταντινούπολης !!!
    Αυτός ο Δήμος συμπεριλαμβάνει τά τότε χωριά Αρσού καί Γαρδά
    από όπου κατάγονται οι συγωριανοί μας πρόσφυγες [ ο Γαρδάς όλος],,,
    Δυστυχώς, από μή καλή ενημέρωση τού Δημάρχου μας ,
    ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ μιά τέτοια ευκαιρία καί συγκυρία,
    γιά μιά πολιτιστική καί συναισθηματική προσέγγιση τών σημερινών κατοίκων τού Δήμου Beylikduzu καί τών απογόνων τών εκ τού Γαρδά καταγομένων συμπολιτών μας ...
    .Ο Δήμος Πέλλας σέ ανάλογες συναντήσεις άς είναι προσεκτικότερος καί μεθοδικότερος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον είχε καλεσμένο ο Συλλογος Αρσιανων Γιαννιτσων. Δεν ειχε καμια σχεση ο Δημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή