Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΝΔ."Εδώ και τώρα εκλογές.Δεν σας αντέχει άλλο ο τόπος"

Σφοδρή είναι η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους κύκλους της κυβέρνησης σύμφωνα με τους οποίους η «Ν.Δ. επένδυσε στην αποτυχία της χώρας και έχασε»Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει μεταξύ άλλων πως δεν κάνει βήμα πίσω από το αίτημα για εκλογές ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τους χειρισμούς του στις διαπραγματεύσεις.
Η ανακοίνωση της Ν.Δ.:

«Τρία πράγματα οφείλει να γνωρίζει ο κ. Τσίπρας μετά τη βαριά συνθηκολόγηση των 12 δις ευρώ που επιβάλλει στους Έλληνες :
Πρώτον: Αν έχει να πει κάτι προς τη Νέα Δημοκρατία, ας το πει στα ίσα και ας μην κρύβεται πίσω από απρόσωπους και ‘’γκρίζους’’ κύκλους.

Δεύτερον: Το αίτημα για εκλογές βασίζεται στη συνολικά θλιβερή κατάσταση που ο ίδιος έσυρε τη χώρα. Στην ανάγκη να φύγει η πιο ανίκανη και επικίνδυνη Κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Και από αυτό, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Και τρίτον: Η θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση και ειδικότερα το χρέος, έχει αναπτυχθεί με σαφήνεια. Να μην προσποιείται ότι δεν την ξέρει».

2 σχόλια:

  1. Εδω γελάνε... Δεν αντέχει ο κόσμος την σημερινή κυβέρνηση, που σε τελική ανάλυση προσπαθεί και φαίνεται ότι θα τα καταφέρει- και θα ξαναντέξει το απίθανο και καταστροφικό δίδυμο ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.Μωρέ τι μας λένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΚΛΑΙΝΕ...
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ
      ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
      ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ
      ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ
      ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΠΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ) ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ) ΡΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ

      Διαγραφή