Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Εκλογή Δόντσιου Γεώργιου στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσποδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων



Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκαν εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στην κεντρική αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Θεσσαλονίκη) στην οποία ψήφισαν εκπρόσωποι από 51 Πολιτιστικούς Συλλόγους Μακεδόνων. Την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο κατάφερε ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η Πέλλα» κ. Δόντσιος Γεώργιος ο οποίος αμέσως μετά την εκλογή του ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την εξής δήλωση:

"Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, μέσα από την καρδιά μου, θέλω να σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας και να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, με εντιμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα καθήκοντα που θα μου ανατεθούν”.

Ως Πέλλα Δώθε να του ευχηθούμε με την σειρά μας υγεία πάνω από όλα και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα όποια και αν θα είναι αυτά συνεχίζοντας το έργο του πάντα με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια αγάπη.

Τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας είναι:


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΤΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 47
2. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΛΑΚΤΗ 34
3. ΚΩΣΤΙΚΑ ΑΝΝΑ 31
4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 30
5. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27
6. ΜΗΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 26
(μοναδικός εκπρόσωπος λοιπής Ελλάδας)
7. ΔΟΝΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 25
8. ΑΡΜΕΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24
9. ΝΟΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 10
(μοναδική εκπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1. ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 23
2. ΚΟΪΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 22
3. ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 18

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. ΤΖΩΡΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 35
2. ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 27
3. ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 26

2 σχόλια:

  1. Γεώργιος Δόντσιος24 Μαΐου 2016 στις 4:25 μ.μ.

    Σας ευχαριστώ θερμά από καρδιάς.
    Έχετε την αγάπη μου και την εκτίμησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O κ.Δόντσιος παίρνει τη σκυτάλη από ένα ακόμη άξιο στέλεχος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων τον Κωνσταντίνο Κάμτση (πρόεδρο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών ΦΙΛΙΠΠΟΣ) ο οποίος διετέλεσε ως ταμίας στο απερχόμενο ΔΣ. Ο κ.Κάμτσης δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές της 22ας Μαΐου πλην όμως παραμένει μεγάλο κεφάλαιο για τη Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή