Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Αιτία πολέμου η κατάργηση και υποβάθμιση Δημόσιων Υπηρεσιών στα Γιαννιτσά



Απλά και ξεκάθαρα λόγια του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ προς πάσα κατεύθυνση:
Το φημολογούμενο ενδεχόμενο κατάργησης ή υποβάθμισης ή απαξίωσης νευραλγικών δημοσίων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στα Γιαννιτσά (που έχουν να κάνουν με την μαζικότερη ενασχόληση των κατοίκων της περιοχής Γιαννιτσών), δια της ψήφισης νέου Οργανισμού υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (που πιθανότητα θα γίνει εντός του Μαϊου, σε υλοποίηση μίας «διαβούλευσης» που σέρνεται χρόνια) αποτελεί «αιτία πολέμου» και απαρχή ενεργειών σφοδρής αντίδρασης και προσωπικού καταλογισμού ευθυνών.
Κάθε υπεύθυνος και εμπλεκόμενος να τοποθετηθεί άμεσα και δημόσια. Αρχής γενομένης από τον Περιφερειάρχη, που αύριο θα είναι στην Πέλλα. Αν δεν … βρέχει.
Καθαρά και σταράτα λόγια. Η κατάργηση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ στα Γιαννιτσά (!!!) αποτελεί μακράν το πιο σουρεαλιστικό σενάριο όλων των εποχών. Όποιος το υλοποιήσει, θα πρέπει και να λογοδοτήσει.
Υ.Γ.: Διατηρούμε την ευγένεια και την διακριτικότητα, να μην ενοχλήσουμε τους αξιότιμους βουλευτές μας, διότι είναι απασχολημένοι νυχθημερόν με την μελέτη και ψήφιση των χιλιοσέλιδων πολυνομοσχεδίων, με τα οποία σώζουν εμάς, τον τόπο μας και την χώρα μας.-
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΞΥΝΙΔΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ... ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ
    ΠΑΡΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ... ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφος του Προέδρου.23 Μαΐου 2016 στις 5:20 μ.μ.

    Συνελήφθη υποκρινόμενος για πολλοστή φορά ο κ.πρόεδρος μας.Περιγράφει ορθώς το έγκλημα σε βάρος των Γιαννιτσών, αλλά αρνείται σκοπίμως να υποδείξει τους ενόχους.Υπεύθυνοι για τη σε βάρος των Γιαννιτσών κατάφωρη αδικία είναι οι εκλεκτοί φίλοι του που δεν κατονομάζει.¨Ητοι ,ο κ.Θεοδωρίδης,οι κκ Καράμπελα(συνάδελφός μας),Ζωγράφου,Βασιλειάδης και λοιποί,οι οποίοι και θα ψηφίσουν υπέρ της απομόνωσης των Γιαννιτσών.Όχι όμως οι βουλευτές με τους οποίους στην τελευταία παράγραφο της καταγγελίας του ονοματίζει.Έτσι λοιπόν κ.Ξυνίδη σας συλλάβαμε ακόμη μία φορά να βάζετε τις προσωπικές σας σκοπιμότητες πάνω από την αλήθεια για να μην θίξετε αυτούς που πρέπει και από τους οποίους πιθανότατα ευελπιστείτε σε άλλα οφέλη.Κρίμα.Θεωρείστε και καταρτισμένος κατα τα λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή