Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Χρυσός και πάλι ο Τσίτσος στον ακοντισμό. 2ος καλύτερος δεκαθλητής ο Ματζίρης



Εντυπωσιακά έκλεισε η δεύτερη ημέρα των Πανελληνίων αγώνων στίβου Παίδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 25-26/6 καθώς ο αθλητής του ΟΦΚΑ  Τσίτσος Δημήτρης εντυπωσίασε και πάλι με την άνετη επικράτησή του στον τελικό του ακοντισμού Παίδων σημειώνοντας σταθερότατες βολές με καλύτερη στα 65,62 μέτρα που αποτελεί και την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα!

    Με τον τρόπο αυτό συνέχισε την περσινή πετυχημένη χρονιά και πήρε το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς Παίδων στο Κρούσεβατς της Σερβίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  (2-3 Ιουλίου). Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, για την πόλη μας και τον ΟΦΚΑ, το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο προπονητής του Δημήτρη, Τασόπουλος Σταύρος, επιλέχθηκε μεταξύ των προπονητών που θα αποτελέσουν  το προπονητικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος στη Σερβία!
  
Υπενθυμίζουμε ότι στις 11-18 Ιουλίου ο Γιαννιτσιώτης ακοντιστής θα εκπροσωπήσει το σχολείο του και την πόλη μας στους Παγκόσμιους Σχολικούς στην Τραπεζούντα και στις 25-26 Ιουλίου θα μεταβεί στη Λευκωσία για τη διεθνή συνάντηση Ελλάς-Κύπρος.

   Μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε η 6η πανελλήνια θέση και 2η στην ηλικία του, που κατέκτησε ο Δεκαθλητής του ΟΦΚΑ Ματζίρης Θανάσης σημειώνοντας επίδοση που άγγιξε το ατομικό του ρεκόρ, αφήνοντας υποσχέσεις για μετάλλιο του χρόνου ως μεγάλος παίδας.
   Άτυχος φάνηκε ο άλτης μήκους του ΟΦΚΑ Χειμωνίδης Βασίλης ο οποίος ενώ προκρίθηκε στον τελικό με την δεύτερη καλύτερη επίδοση 6,58μ., αντιμετώπισε προβλήματα στη φορά του το απόγευμα με αποτέλεσμα να κάνει τεράστια αλλά…άκυρα άλματα και να καταλάβει τελικά την 10η θέση με 6,13μ.
   Τέλος, αξιοπρεπέστατη εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια της αποστολής, Σιγκούδη Ελπίδα και Κυζιρίδου Μάρθα οι οποίες αγωνίστηκαν με επιτυχία πετυχαίνοντας 16’’32 στα 100 με εμπόδια  και 31,42μ. στον ακοντισμό αντίστοιχα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου