Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

3ος στον κόσμο ο πρωταθλητής Ελλάδος παλαιστής με καταγωγή από την Πέλλα



Τρίτος στον κόσμο αναδείχτηκε ο πρωταθλητής Ελλάδας, παλαιστής του «Καραγιάννη» Ευρωπού Κιλκίς, Θεοδόσης Παυλίδης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους αγώνες πάλης στην άμμο,  στην κατηγορία +90 κιλών.

Ο Θ. Παυλίδης, που συμμετείχε στην εθνική ομάδα, η οποία επέστρεψε με συνολική συγκομιδή 21 μεταλλίων από την Κροατία, όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα και κατάγεται από την Πέλλα.

Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος και με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό αθλητής του Καραγιάννη, κατέκτησε την τρίτη θέση μετά από τέσσερις νίκες και μια ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, το Δ.Σ. του «Καραγιάννη» συγχαίρει και ευχαριστεί τον αθλητή του.
Οι άλλοι αθλητές
Στα ατομικά Ανδρών, εκτός από τον Θ. Παυλίδη, ο Απόστολος Τασκούδης (70κ.) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ο Γεώργιος Κουλουχίδης (80κ.) το χάλκινο, ο Γρηγόρης Κριαρίδης (90κ.) το ασημένιο, ο Μιχαήλ Τσικοβάνι (90+κ.) το ασημένιο και ο Δημήτρης Ακριτίδης κατέλαβε την 5η θέση.
Στα ατομικά Γυναικών, η Αϊντα Αχμέτ (60κ.) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, η Αγόρω Παπαβασιλείου (70κ.) το χρυσό, η Κατερίνη Πιτσιάβα (+70κ.) το ασημένιο και η Στεφανία Ζαχείλα (+70κ.) το ασημένιο.
Στα ατομικά Εφήβων, ο Ιβάν Βίννικ (60κ.) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Κυριάκος Σωτηριάδης (70κ.) ήρθε 4ος, ο Δημήτριος Ακριτίδης 5ος, ο Χρήστος Πετρίδης (+80κ.) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος κατέλαβε την 6η θέση.
Στα ατομικά Νεανίδων, η Αϊντα Αχμέτ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Αμπατζίδου το χάλκινο. Στα ατομικά Παίδων ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Γκίρνης ήρθε 5ος. Τέλος στα ατομικά Κορασίδων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αθηνά Γιαγκτζόγλου, ενώ η Χριστίνα Αμπατζή πήρε το ασημένιο μετάλλιο.
Στις Γυναίκες η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό, αφήνοντας πίσω της την Σλοβενία και την Ρουμανία. Στους Ανδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Ιράν, το ασημένιο η Ελλάδα και το χάλκινο η Ρωσία.
Στις Νεάνιδες η Ελλάδα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στους Εφηβους οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Στις Κορασίδες η ελληνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ οι Παίδες πήραν την πέμπτη θέση.
Συγχαρητήρια από Γκουντενούδη
Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης συγχαίρει τον Πρωταθλητή Ελλάδος, παλαιστή του Συλλόγου Καραγιάννη Ευρωπού, Θεοδόση Παυλίδη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πάλης στην άμμο,  στην κατηγορία +90 κιλών.
 Η συνεχής και άοκνη προσπάθειά του ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του και την εκπροσώπηση της χώρας και της Παιονίας στο κορυφαίο αυτό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Η μεγάλη αυτή επιτυχία μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους αγώνες που έρχονται.
kilkistoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου