Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία Ικάρων Γιαννιτσών στο Camp της Ακτής Κερδυλλίων στην Αμφίπολη



Για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία των "Ικάρων" Γιαννιτσών  θα συμμετάσχει στο καλύτερο  basketball camp της Β.Ελλάδας, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Τζιώνη, στην Ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης από 17 Ιουνίου μέχρι και 23 Ιουνίου 2016.
Υπεύθυνος διοργανωτής του Camp είναι ο κος Σπανός Παναγιώτης,(κόουτς των "Ικάρων"¨Σερρών) καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και μεταπτυχιακό στην προπονητική και άμεσο συνεργάτη τον Σπόντη Νίκο (κόουτς των "Ικάρων" Γιαννιτσών) καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην  καλαθοσφαίριση και με πολυετή εμπειρία σε τμήματα υποδομής.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος ( αγόρια και κορίτσια από 6-16 ετών) θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, να συμμετάσχουν σε πολλά παιχνίδια, να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την τεχνική τους στο μπάσκετ δουλεύοντας ατομικά και ομαδικά, να ψυχαγωγηθούν με ασφάλεια, να γνωρίσουν κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φυσικά να κάνουν τις διακοπές τους.
Φέτος,για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Camp θα διεξαχθεί τουρνουά 3χ3, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσαφαίρισης με πλούσια δώρα για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp.
Πληροφορίες : Σπόντης Νίκος τηλ: 6974 914053 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου