Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Σέρρες: Σκότωσαν Βούλγαρο με τσεκούρι ως εκδίκηση για βιασμό

Μία φρικτή ιστορία εκδίκησης φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία ενός 53χρονου Βούλγαρου στις αρχές του 2015 στις Σέρρες για την οποία κατηγορούνται μία τριμελής οικογένεια και ένα ζευγάρι συμπατριωτών του. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το θύμα φαίνεται πως χτύπησε ανελέητα δύο γυναίκες και βίασε την κόρη του ενός ζευγαριού, αφού προηγουμένως τις παρέσυρε σε ερημική περιοχή στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου δήθεν έκρυβε χρήματα.Το θύμα είχε εντοπιστεί στις αρχές Φεβρουαρίου σε μικρή απόσταση από αποστραγγιστικό  κανάλι κοντά στη Νέα Ζίχνη Σερρών και τότε είχε διαπιστωθεί πως οι δράστες τον είχαν δέσει χειροπόδαρα με σύρμα και τον είχαν σκοτώσει με
τσεκούρι.  Οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους ένα 40χρονο άντρα και την 41χρονη σύζυγο του, καθώς και την 23χρονη κόρη τους, ενώ αναζητείται το δεύτερο ζευγάρι, ένας 50χρονος και η 40χρονη σύζυγος του, που βρίσκεται εδώ και καιρό στη Βουλγαρία. Παράλληλα, όπως προκύπτει από πληροφορίες το θύμα της άγριας δολοφονίας είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στη χώρα του για κλοπές και υποθέσεις βιασμών, ενώ στην αναγνώριση του είχαν βοηθήσει και τα τατουάζ που είχε στο σώμα του, ένα εκ των οποίων με την ονομασία «Βάρνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του 2015 ο 53χρονος Βούλγαρος φιλοξενούνταν σε χώρο που διέμενε το ένα από τα ζευγάρια των συμπατριωτών του σε ένα μικρό σπιτάκι κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα όπου εργάζονταν στη Νέα Ζίχνη Σερρών. Στην ίδια περιοχή έμενε άλλο ένα ζευγάρι Βούλγαρων μαζί με την κόρη τους. Από μαρτυρίες προκύπτει πως ο 53χρονος Βούλγαρος κατόρθωσε να παρασύρει τις δύο γυναίκες και την κοπέλα σε μία απομονωμένη περιοχή προς τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα λέγοντας τους πως είχε κρύψει εκεί πολλά χρήματα.  Μάλιστα, όπως κατέθεσαν οι συμπατριώτες του, ο 53χρονος άντρας ισχυρίστηκε πως χρειαζόταν τις γυναίκες για να μεταφέρει τα χρήματα προς το εσωτερικό της χώρας, καθώς αυτές δε θα κινούσαν υποψίες, ενώ αν το έκανε μόνος του θα έδινε στόχο.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στο σημείο που υποτίθεται έκρυβε τα χρήματα άρχισε να χτυπάει αλύπητα τις γυναίκες, ενώ βίασε τη μικρότερη από αυτές.  Όπως εξηγούν αξιωματικοί όταν αργότερα οι γυναίκες επέτρεψαν στη μονάδα που εργάζονταν εντόπισαν μαζί με τους συζύγους τους τον 53χρονο, τον σκότωσαν και αφού τον έδεσαν και τον σκέπασαν με κουβέρτες τον πέταξαν κοντά σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι θέλοντας πάνω από όλα να εκδικηθούν για το βιασμό της νεαρής κοπέλας. Τελικά οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των Βούλγαρων ξεκινώντας από κάποιες δικαιολογίες που είχαν χρησιμοποιήσει τότε και δεν ευσταθούσαν κατορθώνοντας τελικά να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας. Η υπόθεση, όπως λένε, παρέμενε ανοιχτή, καθώς υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν «κολλούσαν» και έτσι οι έρευνες συνεχίζονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου