Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Θέλετε υγιές και λαμπερό δέρμα; Κάντε σεξ!

Η ρουτίνα ομορφιάς πολλών γυναικών περιλαμβάνει την χρήση πολλών κρεμών ώστε να διασφαλιστεί η φροντίδα και να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος.Ωστόσο, η λύση στο πρόβλημα της γήρανσης μπορεί να βρίσκεται μακριά από αυτές τις κρέμες που επιβαρύνουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας… Ποια είναι; Το σεξ!Σύμφωνα με νέες έρευνες, αν έχετε μία καλή σεξουαλική ζωή έχετε και εκπληκτικά αποτελέσματα στο δέρμα σας.  Το σεξ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των ρυτίδων ενώ το δέρμα αποκτά μία λάμψη και ένα φυσικό ρουζ σύμφωνα με το περιοδικό Cosmopolitan.Η καλή κυκλοφορία του αίματος, μάλιστα, θα μπορούσε να βελτιώσει την
συνολική εικόνα του δέρματος ακόμη και στα χείλη. Επιπλέον, βοηθά στην ελάττωση του στρες που είναι επιβλαβές για το δέρμα.

Η ιστοσελίδα Eme de Mujer διαβεβαιώνει ότι τα οιστρογόνα που απελευθερώνονται αυξάνουν τα επίπεδα του κολλαγόνου και βελτιώνει την εικόνα των λεπτών γραμμών έκφρασης.  Τα οιστρογόνα είναι το κλειδί για την βελτίωση της εικόνας του δέρματος.

Κατά την διάρκεια του σεξ απελευθερώνονται βήτα ενδορφίνες -ορμόνες που έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση.

Το σεξ δεν κάνει  καλό μόνο στο δέρμα  αλλά και στα  τα μαλλιά και  τα νύχια καθώς πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι το σεξ βελτιώνει και «ξυπνά» το μεταβολισμό μας. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των βιταμινών και των μετάλλων και ιχνοστοιχείων στον οργανισμό μας.

Μήπως να το εξασκήσουμε λίγο παραπάνω το σπορ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου