Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Πρόταση συνεργασίας Εδεσσαϊκού Θεάτρου-Σάκη Τότλη



Ένα ευχάριστο βράδυ βιώσαμε παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας προς τιμήν του συντοπίτη μας συγγραφέα Σάκη Τότλη. Στην  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου, το Εδεσσαϊκό Θέατρο εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του συλλόγου κα Δέσποινα Οτουντζίδου η οποία εκδήλωσε την πρόθεση συνεργασίας του συγγραφέα με το Εδεσσαϊκό Θέατρο, καθώς στη συγγραφική δραστηριότητα του κου Σάκη Τότλη περιλαμβάνεται θεατρικό κείμενο
που παραχωρήθηκε από τον ίδιο κατά το παρελθόν και κοσμεί τη βιβλιοθήκη του συλλόγου, ενώ  μεταξύ άλλων ομιλητών ο  Ταμίας του Δ.Σ. κος Σωτήρης Δραγούμης, εξήρε την προσωπικότητα και την πνευματική προσφορά του συγγραφέα.


Θεατρική βραδιά αφιερωμένη στο παραμύθι του Θοδωρή Παπαιωάννου «Το ποτάμι που θύμωσε», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιούνη στο εντευκτήριο του συλλόγου. Οι συντελεστές της παράστασης παρακολούθησαν σε προβολή το έργο που ανέβηκε από την Παιδική Σκηνή τον προηγούμενο Μάρτη , ενώ ορίστηκαν εκ νέου πρόβες, καθώς η παραγωγή θα συμμετέχει μεταξύ άλλων, στο 10ήμερο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει το Εδεσσαϊκό Θέατρο τον Αύγουστο.
Στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας που διέπει τον σύλλογο, το Εδεσσαϊκό Θέατρο ανταποκρίθηκε στο αίτημα παροχής υλικοτεχνικής υποδομής του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών English Centre και του Γυμναστηρίου Academy  Fitness Club, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των καλλιτεχνικών τους δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου