Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Alert! Θρίλερ με δύο τουρκικά φουσκωτά στη Σύμη


φώτο αρχείου

Φόβοι ότι επρόκειτο για πραξικοπηματίες που επιχείρησαν να φτάσουν στο ελληνικό νησί- Την τελευταία ώρα βρίσκονται στο όριο των χωρικών υδάτων όπου παρατηρείται έντονη κινητικότητα απο τουρκικής πλευράς- Στην περιοχή περιπολεί η πυραυλάκατος «Βότσης» - Ελικόπτερο σηκώθηκε, για να κάνει έλεγχο από αέρος
Αναβρασμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί αυτή την ώρα στο ακριτικό νησί της Σύμης, μετά την πληροφορία ότι δύο τουλάχιστον φουσκωτά, με ανεπιβεβαίωτο αριθμό επιβατών, προσεγγίζουν το νησί.


Η ελληνική πλευρά παρακολουθεί διακριτικά την πορεία των φουσκωτών, που πλέουν ακόμη σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Τίποτα περισσότερο δεν είναι γνωστό προς το παρόν, η ανησυχία όμως είναι μήπως στα φουσκωτά επιβαίνουν Τούρκοι πραξικοπηματίες, που επιχειρούν να έρθουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες από την Σύμη κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 επιβαίνοντες, ενώ πριν από λίγα λεπτά σηκώθηκε ένα ελικόπτερο, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο από αέρος. 

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν φουσκωτά στα τουρκικά χωρικά ύδατα, αλλά δεν παρατηρείται κίνηση προς τα ελληνικά.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου