Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Βίντεο-σοκ για όλους τους γονείς.Άρπαξε τετράχρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας.

O εφιάλτης κάθε γονιού έγινε πραγματικότητα με τον πιο σοκαριστικό τρόπο για μια μητέρα από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία είδε έναν άγνωστο να αρπάζει το τετράχρονο κοριτσάκι της μπροστά στα μάτια της και να προσπαθεί να τραπεί μαζί του σε φυγή.Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού όπου βρίσκονταν μάνα και κόρη, έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή.Όπως μπορεί να δει κανείς στο υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στις 2:35 μ.μ. (τοπική ώρα) η μητέρα μπήκε στο μαγαζί μαζί με το
κοριτσάκι, κρατώντας το άλλο της μωρό στην αγκαλιά της.

Λίγη ώρα μετά και ενώ η τετράχρονη στεκόταν δίπλα στην πόρτα, ένας νεαρός άνδρας προσπάθησε να απαγάγει το κορίτσι, αρπάζοντάς το από το χέρι και τραβώντας το έξω από το μαγαζί, με την μητέρα αλλά και έναν πελάτη να τρέχουν ξωπίσω του για να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η απόπειρα απαγωγής είχε ευτυχώς αίσια έκβαση, αφού η αστραπιαία αντίδραση της μητέρας αλλά και των περαστικών εξανάγκασαν τον δράστη να αφήσει τη μικρή για να μπορέσει να τους ξεφύγει και να αποφύγει τη σύλληψη. Ωστόσο, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας οδήγησε στην ταυτοποίησή του και ο 24χρονος επίδοξος απαγωγέας συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου