Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Συνέντευξη της νέας παίχτριας του ΠΑΟΚ Αναστασίας Παναγιωτίδου στο Πέλλα Δώθε



Την πρώτη της συνέντευξη ως παίχτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ παραχώρησε η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια από τα Γιαννιτσά Αναστασία Παναγιωτίδου στις φίλες και τους φίλους αναγνώστες του Πέλλα Δώθε.

Η Αναστασία η οποία αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της τόσο στην ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην οποία όπως αναφέρει γαλουχήθηκε, όσο και στο τελευταίο σχολικό πρωτάθλημα όπου με την ομάδα του σχολείου της έφτασαν μέχρι και την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας την χώρα στο  παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στο Rouen της Γαλλίας.

Οι εμφανίσεις της δεν άφησαν αδιάφορη την προπονήτρια του ΠΑΟΚ Γρηγορία Γκόλια η οποία ως έμπειρη και πετυχημένη προπονήτρια που είναι ξεχώρισε στην ταλαντούχα πρώην παίχτρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα προσδώσουν στην κυπελλούχο Ελλάδας το κάτι παραπάνω.

Στην συνέντευξη που ακολουθεί η Αναστασία μας μιλάει τόσο για την παλιά όσο και για την νέα της ομάδα. Μας λέει ποια ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρα της αλλά και πιο πρόσωπο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να ακολουθήσει το συγκεκριμένο άθλημα: 

Παίχτρια πλέον της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ποια ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα και τι σημαίνει αυτό ακριβώς για σένα;

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί από την μια φεύγω μέσα από μια ομάδα στην όποια γαλουχήθηκα , με ανέδειξε σε ένα κλίμα άκρως οικογενειακό και όπως είναι φυσικό αυτό δημιουργεί συναισθήματα λύπης ,όμως από την άλλη υπάρχουν συναισθήματα απερίγραπτης χαράς γιατί στον ΠΑΟΚ οι παίκτριες κατέχουν μεγάλη εμπειρία όπως και οι προπονητές και είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία στον χώρο του αθλητισμού !

Σε παλαιότερη σου συνέντευξη είπες ότι η πρώτη σου επαφή με τον αθλητισμό ήταν σε ηλικία μόλις 5 ετών και μάλιστα στην Ενόργανη Γυμναστική. Ποια η πορεία σου αλλά και οι λόγοι οι οποίοι σε έπεισαν  να καταλήξεις στο χάντμπολ;

Όντως ξεκίνησα στην ηλικία των 5 ετών την ενόργανη και παράλληλα έκανα και στίβο, όμως στην ηλικία των 11 η γνωριμία μου με την μετέπειτα προπονήτρια μου Ελένη Αναστασίου ήταν καθοριστική ,με έκανε να αγαπήσω το άθλημα και μας έδεσε σαν ομάδα με την όποια κατακτήσαμε 6 συνεχόμενα ηλικιακά πρωταθλήματα Ελλάδος !!!


Ποια ήταν  μέχρι τώρα η μεγαλύτερη στιγμή της αγωνιστικής σου καριέρας;

Όλες οι στιγμές μου στο χάντμπολ ήταν ιδιαίτερες, σίγουρα όμως αυτή που θα ξεχώριζα είναι η συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα γιατί είναι μεγάλη τιμή να επιλέγεσαι για να εκπροσωπείς την Χώρα σου !!!


Πείτε μας δυο λόγια για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου, τόσο για την χρονιά που πέρασε, αλλά και μία εκτίμηση για την χρονιά που ακολουθεί.

Με την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου καταφέραμε φέτος και πραγματοποιήσαμε τον στόχο μας που ήταν να είμαστε μέσα στην τετράδα του γυναικείου πρωταθλήματος!!! Όσον αφορά την φετινή χρονιά είμαι αισιόδοξη και ευελπιστώ τα καλύτερα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα ανταγωνιστική με υψηλό τον πήχη των προσδοκιών. Ποιοι είναι όμως οι προσωπικοί στόχοι της Αναστασίας Παναγιωτίδου;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να έρθω σε άριστη φυσική κατάσταση και να βελτιωθώ τεχνικά ώστε να μπορώ να συνεισφέρω όταν αυτό μου ζητηθεί.


Πως περνάει τον ελεύθερό της χρόνο, όταν αυτός υπάρχει, η Αναστασία Παναγιωτίδου;

Μέχρι στιγμής λόγω των μαθητικών μου και αθλητικών μου υποχρεώσεων δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος


Κλείνοντας, τι μήνυμα θα ήθελες να μεταφέρεις στους νέους και τις νέες που τυγχάνει να μας διαβάζουν και που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό;

Για τα νέα παιδιά έχω να πω ότι δεν πρέπει να πάψουν να προσπαθούν , να αγαπούν αυτό που κάνουν και να μην πτοούνται από τυχόν εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο της αθλητικής τους πορεία !!!


Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου και να σου ευχηθούμε υγεία πάνω από όλα και κάθε επιτυχία με την νέα σου ομάδα τόσο προσωπική όσο και συλλογική.

Σας ευχαριστώ.











1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην κοπελιά και όσους συνέβαλαν στην πρόοδό της.Καλή συνέχεια στην αθλητική της πορεία και όχι μόνον.Στα Γιαννιτσά οργανώθηκε η πρώτη επίσημη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης στην Ελλάδα αλλά πολύ λίγοι το γνωρίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή