Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ανακοινώσεις Αλμωπού Αριδαίας για παραμονές παικτών, έναρξη προετοιμασίας και διαρκείας



O ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ,που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με ποδοσφαιριστές που σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνουν στην ομάδα. Η διοίκηση πιστή στο δόγμα της αξιοποίησης από την Αλμωπία αλλά και ευρύτερα του Ν. Πέλλας όπως και κάποιους εκτός που όμως προσέφεραν τα μέγιστα αγωνιστικά, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία με τους:
Χ.ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ, Χ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Α. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ,  Γ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ,Θ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ,Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ,Ν.ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ, Γ.ΚΩΣΤΑ,Γ.ΚΙΟΥΛΤΣΟΠΟΥΛΟ,Α.ΧΡΗΣΤΟΥ,Π.ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟ,Μ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ,
Β.ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ,Γ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,Γ.ΚΑΜΠΑΝΗ και Κ.ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗ.Από την ομάδα του ΑΛΜΩΠΟΥ αποχωρούν οι Η.ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ,Β.ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ,Σ.ΣΚΕΝΤΟΣ,Τ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ , Γ.ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ Τ.ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!!
Ήρθε η ώρα να φωνάξεις, να πετάξεις ψηλά, να πανηγυρίσεις, να γίνεις ένα με το χορτάρι και να σταθείς ακόμα μια χρονιά στο πλάι της ομάδας που εκπροσωπεί την Αλμωπία στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών !
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Λέσχη Φίλων Αλμωπού ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
1.    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017                    100
2.    ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 2016-2017                       80
3.    VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (περιορισμένος αριθμός)         150
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
• Τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2016-2017.
• Όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΛΜΩΠΟΥ για το κύπελλο 2016-2017 (πλην του Τελικού).
• Αυτόματη εγγραφή μέλους στον Αλμωπό και τη Λέσχη Φίλων Αλμωπού.
• Άμεση πληροφόρηση στους κατόχους διαρκείας με email για τανέα της Ομάδας μας.
• Συμμετοχή σε ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ για ένα ταξίδι δύο ατόμων σε αγώνα του CHAMPIONSLEAGUE.

ΤΑ VIPΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

• Αριθμημένη Θέση.
• Καφέ/Αναψυκτικό και snack.
• Συλλεκτικό κασκόλ.
• 10% έκπτωση σε αξεσουάρ της ομάδας (κασκόλ, μπλούζες, καπέλα κλπ.)
Στοιχεία Επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους:
ΜΠΑΛΚΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 6972500083
ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:            6977012820
Facebook: ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΜΩΠΟΥ https://www.facebook.com/almoposmembers/?fref=ts

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας  ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ομάδας ότι η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ορίστηκε η Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας  .Παράλληλα τις αμέσως επόμενες ημέρες  ολοκληρώνονται οι ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην προσπάθεια της κρίσιμης  προηγούμενης χρονιάς και ταυτόχρονα προχωρούν οι συζητήσεις που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας με βάση τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τέλος κρίνοντας χρήσιμο ότι η διαδικασία της ανίχνευσης ταλέντων είναι πιθανό να αναδείξει νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστές που έχουν τα προσόντα και την διάθεση να ενταχθούν στην ποδοσφαιρική οικογένεια του  Αλμωπού  και να εργασθούν και να προσφέρουν  σ΄ αυτήν   ,κάνουμε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν  γι΄αυτό το σκοπό δοκιμαστικές προπονήσεις την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή  20,21 και 22 Ιουλίου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Τεχνικό Διευθυντή ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (6945.391.762)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου