Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Μόναχο: Πληροφορίες για 'Ελληνα ανάμεσα στα θύματα του μακελειού



Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου - Συνεχίζονται οι έρευνες με 2.300 αστυνομικούς στους δρόμους - «Ψυχικά ασθενής» ο δράστης - Βρέθηκαν 300 σφαίρες στο σακίδιό του

Ένας έλληνας βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς του μακελειού στο Μόναχο,σύμφωνα με πληροφορίες και όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι τραυματίες είναι 27, ανάμεσά τους νεαροί από το McDonald, ηλικίας 13 έως και 20 ετών. Μόνο ο ένας εκ των νεκρών ήταν 45 ετών.

Άκρως αποκαλυπτικά είναι και τα στοιχεία από τη συνέντευξη Τύπου των αρχών του Μονάχου. Σύμφωνα με τις αναφορές επρόκειτο για έναν δράστη, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, χωρίς να βρίσκεται σε καμία πολιτική κινητοποίηση και δίχως να έχει σχέση με το ISIS. Από τη νεκροψία υπάρχει μόνο ένα τραύμα από χέρι στο κεφάλι, ήταν αριστερόχειρας και ήταν αυτοκτονία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Βαυαρίας δήλωσε ότι η χθεσινή αιματηρή επίθεση στο Μόναχο δεν συνδέεται με τους πρόσφυγες. Παράλληλα, δήλωσε ότι ο δράστης είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μόναχο, ενώ ήταν μαθητής.

Ο ίδιος σημείωσε ότι τα θύματα δεν ήταν τουρίστες, ενώ είπε ότι η βασική τους έδρα ήταν το Μόναχο. Ωστόσο, είπε ότι η νεκροψία θα δείξει τις εθνικότητες. 
protothema.gr               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου