Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Κάτι φαίνεται πως αλλάζει με τα αδέσποτα στα Γιαννιτσά.

Οι συνεχείς εκκλήσεις,οι ανοιχτές συνεδριάσεις,οι σωστές αποφάσεις και κυρίως η σοβαρή και οργανωμένη δουλειά φαίνεται πως αποδίδουν αποτελέσματα.Είναι κοινή διαπίστωση όλων πως υπάρχει σαφής και μετρήσιμη πρόοδος στο καυτό ζήτημα των αδέσποτων στα Γιαννιτσά και στην ευρύτερη περιοχή.Οι πληθυσμοί των συμπαθητικών τετράποδων έχουν εμφανώς μειωθεί και ελεχθεί.Όπως μας έγινε γνωστό ,τρεις χώροι φιλοξενίας στα Γιαννιτσά ,έχουν ήδη δεχθεί περισσότερα από 350 σκυλιά ,τα οποία σε συνεργασία με τους εθελοντές των δύο
συλλόγων σιτίζονται και τους παρέχεται πλήρης κτηνιατρική κάλυψη.Η συνεργασία με κτηνιάτρους της περιοχής συνεχίζεται ενώ ο αριθμός στειρώσεων έχει


ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Δύο υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου έχουν αποκλειστικό καθήκον την περισυνέλεξη,την φροντίδα και τη σίτιση των αδέσποτων,γεγονός που αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποδοτικό.Στο πλευρό τους και οι εθελοντές και εθελόντριες που
ενημερώνουν,συμπαραστέκονται ενεργά και υποδεικνύουν περιπτώσεις και περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα.Επιβλέπων και συντονιστής της όλης προσπάθειας ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ.Ανδρέας Καραφυλλιάς ο οποίος έχει επιφορτιστεί  με την επίλυση ενός  από τα πιο δύσκολα προβλήματα του Δήμου Πέλλας.Προς τιμήν του,η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητα του σε συνδιασμό με την ευαισθησία και την εργατικότητά του φαίνεται πως άρχισαν να  αποδίδουν καρπούς.Ευχή όλων η προσπάθεια να συνεχισθεί.

14 σχόλια:

  1. Ναι κατι γινεται αλλα πρεπει να συνεχισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τους καλύτερους και πιο αποδοτικούς αντιδήμαρχους που είχαμε στο γκαράζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να συνεχιστει το εργο...
    γιατι πολλα 'εργα' τα εχουμε ξαναδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την πλατεία Γκόνου Γιώτα που βρωμάνε όλα τα φρεάτια της θα κάνετε τίποτα? Απορώ πως τα καφέ της πλατείας δουλεύουνε με τόση δυσωδία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΟΡΙΣΜΈΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΡΑΦΥΛΙΑΣ.ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ.ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΣΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΔΙΦΕΡΘΙΚΕ ΑΜΕΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να λέμε και του στραβού το δίκιο πράγματι ειναι καλύτερη η εικόνα με τα αδέσποτα.το κακό είναι πως ηλίθιοι συμπολίτες μας συνεχίζουν να τα αμολάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καραφυλιάς είναι οτι καλύτερο έχει περάσει από το γκαράζ εδώ και χρόνια.Μ'αρέσει γιατί μιλάει λίγο και δουλεύει πολύ.Είναι καθαρό παιδί σε αντίθεση με διάφορα νούμερα που έχουν κατα καιρούς γίνει αντιδήμαρχοι.Αλλά να μην λέμε και πολλά καλά λόγια γι αυτόν γιατί βλέπω να καίγεται από το γνωστό κύκλωμα του β ορόφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν αρχίσει ο έλεγχο των δεσποζόμενων για τσιπάκι και στείρωση και την επιβολή προστίμου σε όσους δεν συμμορφώνονται... Λυπάμαι.. χαμένος θα πάει ο αγώνας του Καραφυλιά... λόγο έλειψει παιδείας πολλών ιδιοκτητών σκύλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Αντρέας κάνει πολύ σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα που δε διαφημίζεται.Άλλοι τρέχανε να βγούν φωτογραφίες δίπλα στο δήμαρχο κι άλλοι δουλεύουν.Ο κόσμος τα βλεπε και γελούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο σε ολους οσους προσπαθουν να βοηθησουν στο προβλημα με τα αδεσποτα σκυλακια κ ντροπη σε οσους τα παρατανε..επιβολη νομων εδω κ τωρα μπας κ συμμορφωθουν καποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΡΑΦΙΛΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΞΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΟΙΣΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΞΑΝΕ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΧΩ ΠΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΩΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΙΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΓΟΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΓΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ 12 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΖΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ..ΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τουλαχιστον αυτός δεν ειναι σαν τον αρχηγό του αχάριστος.Μ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή