Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Πέντε χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στους αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Καστοριάς



Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2016, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Καστοριάς, στην όμορφη λίμνη της Καστοριάς.
Στους αγώνες στη μνήμη του αθλητή του Ν.Ο.Κ. Μιχάλη Μπατσόπουλου, πήραν μέρος 10 Ναυτικοί όμιλοι από Γιαννιτσά (Ν.Ο.Γ.), Θεσσαλονίκη (Ν.Ο.Θ., Ο.Φ.Θ., Ι.Ο.Θ.), Καστοριά (Ν.Ο.Μ., Ν.Ο.Κ.), Ιωάννινα (Ν.Ο.Ι.), Ηγουμενίτσα (Δ.Ν.Ο.Η.), Κοζάνη (ΝΟΚοζ), Βόλο (Ο.Ε.Α.&Ν.Α.Β.) με 160 πληρώματα και περισσότερους από 300 αθλητές.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 13 πληρώματα που στελεχωθήκαν από 15 αθλητές, και η συγκομιδή του ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή με πέντε χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:
Χρυσά μετάλλια
Γιάννης Παπαχρηστούδης σκιφ εφήβων
Γιάννης Παπαχρηστούδης σκιφ παίδων
Στρατής Παπαδημητρίου και Ιορδάνης Τάνος διπλό σκιφ παίδων αρχ.
Ευαγγελία Φράγκου σκιφ κορασίδων αρχ.
Λάζαρος Φράγκος και Ιορδάνης Ντακόστα Νόβο διπλό σκιφ προαγωνιστικής κατηγορίας

Ασημένια μετάλλια
Παναγιώτης Πολατσίδης σκιφ παίδων αρχ.

Χάλκινα μετάλλια
Ανδρομάχη Σδραύκου σκιφ κορασίδων
Σπύρος Μυλωνάς σκιφ παίδων αρχ

4η θέση
 Άννα Μιχάλογλου, Αιμιλία Χαντζή διπλό σκιφ κορασίδων, Δημήτρης Γρηγοριάδης σκιφ εφήβων, Κουρτίδης Χρήστος σκιφ παίδων, Τσιαπάνης Πέτρος σκιφ παίδων και Χαράλαμπος Σβολιαντόπουλος σκιφ προαγωνιστικής κατηγορίας

Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο έφορος Υλικού Τσιαπάνης Γιώργος και φυσικά ο προπονητής  κ. Σπύρος Ασπρογέρακας. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ακόμη πολλοί από τους αθλητές του Ομίλου που για διάφορους λόγους δεν πήραν μέρος σ΄ αυτούς και μαζί με αρκετούς γονείς, στήριζαν τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν .
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, καθώς και τον Ν.Ο.Καστοριάς για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518






Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου