Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 3/8



Και αν αλλάξουν έξω τα πράγματα προς το χειρότερο, ας αλλάξουμε μέσα μας προς το καλύτερο.



Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο αναμοχλεύει οικονομικές και οικογενειακές υποθέσεις, καλώντας σε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να γίνουν κι εκείνα που γίνονται! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να «βγει» το πλάνο σου αλλά αν νιώσεις την παραμικρή αδιαθεσία, κάνε στην άκρη και μην επιμείνεις.
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί με συναισθηματικές παλινδρομήσεις αλλά να ξέρεις ότι τα πιο δύσκολα δεν ήρθαν ακόμη. Πολύ σύντομα τα διλήμματά σου θα πολλαπλασιαστούν!

Γενικά
Δεν αποκλείεται να κληθείς να συμβιβάσεις κάποιες έντονες διαφορές στο συγγενικό σου περιβάλλον κι ίσως αυτή είναι η καλύτερη λύση, αφού δείχνει δύσκολο να τα βρουν από μόνοι τους. Επί προσωπικού όμως θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αφού το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο αυξάνει τις πιθανότητες ενός ατυχήματος.
Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα «πακέτο» μπορεί να σου πέσει κάπως βαρύ, δίνοντάς σου το έναυσμα για να θέσεις τα όριά σου. Αν πάλι αναζητάς τον «άνθρωπό σου», για την ώρα ψάξε στις μεγάλες διαφορές ηλικίας!

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες δημιουργεί νέα δεδομένα στο σπίτι ή τη δουλειά αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να αξιοποιήσεις ή να αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, ο Άρης σε θέλει πιο αποφασιστικό στις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν διεκδικήσεις.
Ερωτικά
Ούτε τα «παιχνίδια», ούτε οι ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σου λείψουν, για την ώρα όμως είναι δύσκολο να προκύψει κάτι περισσότερο. Κράτησε λοιπόν τις επαφές σου, αφήνοντας τις υποσχέσεις να αιωρούνται!

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δράσεις «εδώ και τώρα», κάποιοι όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη, προβάλλοντας αντιρρήσεις και εμπόδια. Αν θέλεις πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει πρώτα να χαράξεις την στρατηγική σου, αποφεύγοντας κυρίως ένα πολύ κακό timing. Ακόμη αν νιώσεις άδειος/α από ενέργεια, ξεκουράσου πριν πάθεις κάποια ζημιά!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ο Κρόνος μπορεί να σε «προξενέψει» με ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν πολλά χρόνια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοίμασε τον εαυτό σου για μια μικρή κρίση.

Γενικά
Ο Κρόνος σου «φορτώνει» επιπλέον οικογενειακές και επαγγελματικές ευθύνες αλλά αν δεν κινηθείς με μέτρο και προσπαθήσεις να τα τελειώσεις ή να τα τακτοποιήσεις όλα σήμερα, απειλείσαι άμεσα με υπερκόπωση! Παράλληλα η Σελήνη στους Ιχθύες συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, με τα έξοδα και τα έσοδα να εναλλάσσονται διαρκώς!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει πόλο έλξης παλαιών υποθέσεων, που αναζητούν είτε την δικαίωσή τους, είτε μια δεύτερη ευκαιρία κι εσύ βέβαια τέτοια χατίρια δεν χαλάς. Μην σπρώχνεστε παιδιά, όλοι θα πάρετε!

Γενικά
Ίσως να στενοχωρηθείς ή να θυμώσεις από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που είτε από εγωισμό, είτε από ξεροκεφαλιά, θέλει σώνει και καλά να γίνουν όλα όπως τα επιθυμεί. Από την δική σου πλευρά πάντως καλό είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική λύση, ενώ αν σου ζητηθεί να βοηθήσεις ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, κάντο με τον επαγγελματισμό που σε διακρίνει..
Ερωτικά
Φίλοι και γνωστοί εξακολουθούν να μπλέκονται στα προσωπικά σου, ζητώντας σου μάλιστα να πράξεις κι εσύ το ίδιο. Εδώ είναι όμως που μπορεί να ισχύσει η γνωστή παροιμία με τα... πίτουρα και τις κότες!
Γενικά
Ο Άρης σε θέλει μαχητή, ώστε να δώσεις άμεσες λύσεις σε οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως μήπως οι κινήσεις σου είναι σπασμωδικές ή αυθαίρετες, δημιουργώντας τελικά μεγαλύτερο πρόβλημα. Το πιο σωστό θα ήταν να διαπραγματευτείς με τον εκάστοτε αρμόδιο, τηρώντας τους τύπους αλλά και εμμένοντας στα δίκαια αιτήματα σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ερμής θα «σπάσει» τη μοναξιά σου με μια -τουλάχιστον- ενδιαφέρουσα γνωριμία κι από εκεί και ύστερα βλέπεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείτε να περάσετε όμορφα με μια καλή παρέα.

Γενικά
Συζητήσεις και αναζητήσεις θα μπορούσαν να διευρύνουν τους ορίζοντες σου, αν κατάφερνες να δεις και την άλλη πλευρά ενός ζητήματος! Το πιθανότερο όμως είναι να συμφωνήσεις ότι διαφωνείς, χωρίς να προκύψει κάποια σύνθεση. Επιπλέον, αν ο Άρης σε εξωθήσει ή σε μπλέξει σε μια διαμάχη με νομικές προεκτάσεις, εξάντλησε πρώτα κάθε περιθώριο συμβιβασμού.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου ανοίγει πόρτες αλλά εσύ έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε «πιο σοβαρά» ζητήματα. Και μόνον όταν θα έχεις πετύχεις τον στόχο σου, μπορεί να ανταλλάξεις και μια ματιά παραπάνω!

Γενικά
Μπορεί να θέλεις να κάνεις μια κίνηση που την κρίνεις ως επωφελή για τα οικονομικά σου, το πιθανότερο όμως είναι να μην σου «βγει», σε αυτήν την φάση. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος θα σπείρει στο διάβα σου ένα πλήθος τυπικών προϋποθέσεων που θέλουν χρόνο και κόπο για να εκπληρωθούν. Μην απογοητεύεσαι όμως, και μπες στη διαδικασία, για την επόμενη φορά!
Ερωτικά
Ο Ουρανός σου «ετοιμάζει» μια απροσδόκητη συνάντηση με ακόμη πιο απρόβλεπτη συνέχεια! Αν λοιπόν είσαι ανοικτός/η σε μια περιπέτεια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ιδού η Ρόδος...
  
Γενικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου παρέχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξασκήσεις τα διοικητικά σου καθήκοντα, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι –ή ποιος θα έπρεπε να είναι- το αφεντικό! Και το θέμα δεν είναι τόσο αν θα πετύχεις στο έργο σου αλλά το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς το πλεονέκτημά σου, ώστε να καρπωθείς αυτά που πραγματικά σου αξίζουν..
Ερωτικά
Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις «κόβουν» χρόνο από την προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να φέρει γκρίνιες από την άλλη πλευρά. Κι εδώ καλό είναι να επιδιώξεις μια συμβιβαστική λύση κι όχι να κλείσεις τα αυτιά σου!

Γενικά
Ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, μάλλον σε περιμένει πολύ δουλειά! Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος, είτε σου βάζει εμπόδια, είτε σου ζητά να καλύψεις τις ευθύνες ή το πόστο κάποιου άλλου, ο Άρης σε «τροφοδοτεί» με την αναγκαία ενέργεια. Είσαι δηλαδή ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, απλά «σημείωσε» τις παραχωρήσεις σου, ώστε να τις ζητήσεις μετά διπλές!
Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη εξακολουθεί να «παγώνει» τις προοπτικές μιας νέας σχέσης, αναθερμαίνοντας ταυτόχρονα τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης με «πρώην». Θα το πιεις κι αυτό το ποτήρι...

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό, αφού μπορεί να πέσουν όλα επάνω σου! Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, πολύ περισσότερο, αν ταξιδεύεις. Επιπλέον ο Κρόνος μπορεί να σε ταλαιπωρήσει μέσω κάποιου συγγενικού προσώπου.
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που θέλεις αλλά σημασία έχει το τι... μπορεί να έχεις! Κάποιο εμπόδιο δεν σου επιτρέπει να βρεθείς δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάς και μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου