Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Η Περιστέρα μεταφέρεται από την Κοζάνη στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών



H σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, πήρε απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017 που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα.



Πηγή: iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Η ηθική της αριστεράς....Αρπαγες ,σαλτιμπάγκοι της εξουσίας.
    Ταλαίπωροι πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γνήσιοι αριστεροί, και μιλάω για ανθρώπους σαν τον συνταξιούχο πλέον, φίλο και καλύτερο συνεργάτη που είχα μέχρι τώρα Ανέστη, μιλάω για έναν εργαζόμενο από αυτούς που ξεκίνησαν να κολάν ένσημα στις φάμπρικες της Γερμανίας, που αηδίαζαν όταν μετά από δύο ημέρες πορείας μέσα στη λάσπη και την βροχή, υποχρεώνονταν να παραδώσουν τα πανό που κουβαλούσαν στα στελέχη που είχαν έρθει αεροπορικώς στον τερματισμό, για να βγουν φωτογραφίες σαν θριαμβευτές.
    Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την απάτη που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, και σας το λέει κάποιος που μόνο αριστερός δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή