Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Τρίτη 6/9



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό πρόσωπο φαίνεται να δοκιμάζονται, ενώ στη δουλειά σου γίνονται πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνον οι αφορμές να πάρεις κάποιες αποφάσεις «εφ’ όλης της ύλης». Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς την ενέργεια του Πλούτωνα και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν χαράσσοντας μια νέα πορεία.

Ερωτικά
Πάνω που ο Άρης σε βοηθά να «ξεκολλήσεις», η Αφροδίτη επιμένει να σε «βομβαρδίζει» με συναισθήματα που θεωρείς πως δεν ελέγχεις. Όμως για πόσο ακόμη θα… περνά η μπογιά της; Δύο μερούλες μείνανε…
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο προβληματισμός σου για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Ο Πλούτωνας σου… υπενθυμίζει ότι αυτοί που ορίζουν τις τύχες σου, έχουν πάντα τον τρόπο να σε βοηθήσουν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είσαι για πάντα δεμένος στο άρμα τους
Ερωτικά
Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες» ή ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι… απελευθερωτικές! Βρίσκεσαι στο τέλος ενός κύκλου και στην αρχή του επόμενου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις μην επιτρέψεις να σε επηρεάσουν. Παράλληλα όμως ο Πλούτωνας θα σου δώσει την ευκαιρία είτε να ψάξεις βαθιά μέσα σου, είτε να διερευνήσεις «άλυτα» μυστήρια, δίνοντας ενίοτε τις δικές σου απαντήσεις.
Ερωτικά
Η ελευθερία είναι βέβαια για σένα κάτι σημαντικό και δεν είσαι διατεθειμένος/η να την «χάσεις» μέσα σε μια σχέση. Μερικές φορές όμως ξεχνάς ότι το ίδιο ακριβώς δικαίωμα μπορεί να διεκδικούν για τον εαυτό τους και οι άλλοι!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην διερεύνηση του παρασκηνίου που στην παρούσα φάση είναι… πλούσιο! Παράλληλα, ο Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις… πράγματα και θάματα, πλήττοντας από την μια πλευρά την αθωότητα σου αλλά από την άλλη θα σου δώσει τα όπλα για να προστατευτείς από δόλιες επιβουλές,
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Κρόνος θα σε βοηθήσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να θέσεις με σαφήνεια τα αιτήματα σου. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, είναι προτιμότερο να περιμένεις… καλύτερες μέρες!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς, ενώ γενικότερα φαίνεται πως στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται κάποιες ανακατατάξεις, που εμπίπτουν στην «δικαιοδοσία» του Πλούτωνα, είναι δηλαδή αναπότρεπτες. Αν βέβαια διαπιστώσεις ότι ο ρόλος ενός προσώπου είναι τουλάχιστον… ύποπτος, μην διαστάσεις να διακόψεις τις σχέσεις σου μαζί του.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη είναι σε «στάση» και το ίδιο στάσιμη μπορεί να γίνει και η προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, μην αγχώνεσαι, Ότι είναι να γίνει θα γίνει και μάλιστα πολύ σύντομα, απλά μην πάρεις σήμερα τις αποφάσεις σου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το… κακό είναι ότι πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου αλλά ουσιαστικά και με την «κεντρική ιδέα» των επιλογών σου. Ο Πλούτωνας θα «σπείρει» στο διάβα σου ισχυρά συμφέροντα και είτε θα αναγκαστείς να συνεργαστείς μαζί τους, είτε θα… μηδενίσεις.
Ερωτικά
Τα πράγματα είναι απλά: Αν η σχέση σου βρίσκεται σε κρίση και δώσεις εσύ ένα τέλος, θα αναγεννηθείς. Αν όμως υποστείς ένα τέλος, τότε κινδυνεύεις να «κολλήσεις» για πολύ καιρό. Διάλεξε λοιπόν!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Την ίδια ώρα που η Σελήνη στους Διδύμους σε… αποπροσανατολίζει με μάλλον ευκαιριακές αναζητήσεις, ο Πλούτωνας σου ζητά να πάρεις θέση σε ένα ζήτημα που μπορεί να σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου αλλά έχει και κάποιες νομικές διαστάσεις. Κι εδώ είναι που πρέπει να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου, ώστε να δοθεί ένα τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό.
Ερωτικά
Οι αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή τείνουν να γίνουν ο κανόνας αλλά πριν κατηγορήσεις κάποιον άλλον γι’ αυτό, σκέψου και τις δικές σου ευθύνες. Για πόσο καιρό νομίζεις ότι θα μπορούσες να «βολευτείς»;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είτε από ικανότητα, είτε από καθαρή τύχη, θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά οικονομικά οφέλη ή άλλες εξασφαλίσεις. Το αν όλα αυτά θα προέλθουν από την… καταστροφή τρίτων δεν θα πρέπει να σε απασχολεί και τόσο, αφού σε αυτήν την ζωή πάντα κάποιοι χάνουν και κάποιοι κερδίζουν. Αυτός είναι ο «νόμος» του Πλούτωνα, που για την ώρα σε υποστηρίζει!
Ερωτικά
Μάλλον έφτασε η στιγμή να βάλεις ένα τέλος στις όποιες ψευδαισθήσεις σου. Δεν είναι δυνατόν να προκαθορίζεις την πορεία μιας σχέσης κι ύστερα να την καταστρέφεις, επειδή δεν σου «έκατσε» μια τόσο δα λεπτομέρεια!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν… άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, ο Πλούτωνας σου… τονίζει ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, χρειάζεσαι απαραιτήτως και μια «κρυφή» υποστήριξη από κάποιο κέντρο εξουσίας.
Ερωτικά
Αν είσαι ελεύθερος/η, σήμερα μπορεί να είναι η ημέρα των μεγάλων αποφάσεων. Είτε θα συνεχίσεις να «παίζεις», συλλέγοντας «τρόπαια», είτε θα δεσμευτείς για… τα καλά, αναλαμβάνοντας φυσικά και τις ανάλογες ευθύνες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πολλά και… αντιφατικά γίνονται στην δουλειά σου κι ίσως να ταλαιπωρηθείς περισσότερο από το συνηθισμένο αλλά όλα αυτά δεν είναι παρά η αφορμή μιας «γενναίας» απόφασης, που αν δεν την πάρεις, απλά θα συνεχίσουν να σε εκμεταλλεύονται! Όχι πως τα πράγματα θα είναι εύκολα αλλά τουλάχιστον ο Πλούτωνας σου… τονίζει ότι δεν έχεις άλλη επιλογή.
Ερωτικά
Αν δεν καταστρέψεις από μόνος σου τις… ελπίδες σου, επιμένοντας σε κάποια παρωχημένα «κλισέ», το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπο σου, με την προοπτική μάλιστα μιας εξαιρετικά μακροχρόνιας σχέσης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να περνά δύσκολες ώρες κι έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι τελικά δεν είσαι τόσο… ψυχρός κι αδιάφορος απέναντι στον (προσωπικό) ανθρώπινο πόνο. Και το πιο σημαντικό σου όφελος από όλη αυτήν την υπόθεση είναι να αναγνωρίσεις ότι μια αγκαλιά είναι πολύ πιο ουσιαστική από οποιαδήποτε θεωρητική προσέγγιση περί ανθρωπισμού.
Ερωτικά
Αν θεωρείς τον εαυτό σου «απρόσβλητο» από πάθη, ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Ένα αρχικά «αθώο» παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε «βασανάκι», είτε από την καλή είτε από την ανάποδη!
ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Ο Πλούτωνας… επιμένει ότι ήρθε η ώρα, είτε να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με όσα σε βαραίνουν, είτε να συνειδητοποιήσεις ότι ένα «τέλος», φέρει πάντα την σφραγίδα μιας νέας αρχής.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και προβληματίζεσαι για το ποια μπορεί να είναι η καταλληλότερη επιλογή για μια «σωστή» σχέση, σήμερα μπορεί να λάβεις την απάντηση. Φαίνεται μάλιστα να τον/την κερδίζεις από μια άλλη αγκαλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου