Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Οργιάζουν οι φήμες για τους νέους καναλάρχες.Πριν το μεσημέρι το τελικό αποτέλεσμα.



Ομαλά συνεχίζεται η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενώ "λευκός καπνός" αναμένεται -εκτός απροόπτου- να βγει σήμερα μέχρι το μεσημέρι.
Οι επιχειρηματίες αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν
τις τέσσερις άδειες, βρίσκονται στη ΓΓΕΕ για περισσότερες από 40 ώρες, ενώ πριν στις 21.00 χθες κατέφθασε στην πύλη της ΓΓΕΕ το catering με το βραδινό μενού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατακύρωσης της τρίτης άδειας, ακολούθησε μια σύντομη διακοπή και στις 17:00 ξεκίνησε ο τελευταίος γύρος για την ανάδειξη του τελευταίου νικητή.Λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχε κλειδώσει και ο κάτοχος της δεύτερης άδειας. Η πρώτη άδεια, κατά πληροφορίες είχε κλείσει το απόγευμα της Τρίτης.

Άγνωστο παραμένει ποιοι είναι οι νικητές όπως και το ύψος του τιμήματος.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εκδοθεί λεπτομερής κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρονται οι νικητές και το τελικό τίμημα κατακύρωσης της κάθε τηλεοπτικής άδειας ή το σύνολο του τιμήματος για όλες μαζί.

Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν πληροφορίες που κυκλοφορούν και τονίζουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες βρίσκονται «κλειδωμένοι» στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους στη ΓΓΕΕ, ενώ τους έχουν αφαιρεθεί προσωπικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα για να μην υπάρξει ο κίνδυνος καμίας διαρροής.

Οι περισσότεροι έφθασαν στη ΓΓΕΕ με βαλίτσες με τα προσωπικά τους είδη, ακόμα και υπνόσακους καθώς η διαδικασία αναμένεται να τραβήξει σε πέρας, ενώ υπενθυμίζεται ότι κανένας δεν θα εξέλθει των γραφείων της ΓΓΕΕ χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχουν δημοπρατηθεί και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου