Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών σε Πανελλήνιους αγώνες κωπηλασίας



Με τη διεξαγωγή και της 2ης φάσης, το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Πεθελινού των Σερρών, ολοκληρώθηκε η 9η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας 2016.
Στους αγώνες που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο τοπικός Όμιλος ΝΑ.ΠΕ.Σ.Π. υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, συμμετείχαν 197 αθλητές και αθλήτριες 12 έως 14 ετών από 18 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 3 πληρώματα και κατάφερε να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Αιμιλία Χαντζή (14) και την Ευαγγελία Φράγκου (13) και χάλκινο μετάλλιο με τον Στρατή Παπαδημητρίου (14) στο σκιφ παίδων. Το 3ο πλήρωμα με τους Πέτρο Τσιαπάνη (14) και Στράτο Καραβιώτη (14) πήρε την 12η θέση στο διπλό σκιφ παίδων.
Το Δ.Σ. του Ομίλου εκφράζει την ικανοποίησή του για την παρουσία και τις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του σε μια ακόμη πανελλήνια διοργάνωση, γεγονός που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στις μικρές ηλικίες. 
Την αποστολή συνόδευσε ο Έφορος Κωπηλασίας  Τάσος Μητκάκης μαζί με τον πρωτεργάτη των φετινών επιτυχιών, τον προπονητή Σπύρο Ασπρογέρακα.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου