Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Σοκ στη Λάρισα από τον ομαδικό βιασμό ανήλικης



Η αστυνομία συνέλαβε τον 55χρονο, αλλά και έναν 56χρονο, νονό της ανήλικης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για άλλα τέσσερα άτομα -τρεις Eλληνες και έναν Αλβανό-, οι οποίοι, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λάρισας σοκαρίστηκαν από τα όσα τους κατέθεσε το κορίτσι, το οποίο προέρχεται από προβληματική οικογένεια και έχει άλλα 9 αδέρφια.

Oπως κατήγγειλε, στα μέσα Αυγούστου γνώρισε τον 55χρονο, ο οποίος και προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του. Εκεί όμως, την κρατούσε παράνομα, τη βίαζε και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής. Oλα γίνονταν χωρίς τη θέλησή της και παρότι η ανήλικη ζητούσε να φύγει, ενώ ο δράστης εξακολουθούσε να την κρατά παράνομα στο σπίτι του.
Ο 55χρονος συνελήφθη, ενώ μετά την κατάθεση της ανήλικης συνελήφθη χθες και ο 56χρονος νονός της και αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα, που φέρονται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό της. Μέχρι τις αρχές του χρόνου η 14χρονη έμενε στο Εκκλησιαστικό Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία Οδηγήτρια», στα Γιαννιτσά, καθώς είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα της, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές.
Τον Φεβρουάριο, όμως, το έσκασε από εκεί -σύμφωνα με πληροφορίες με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου- και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.
Μέχρι προχθές, που το κορίτσι κατέφυγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια των αδίστακτων αντρών.
Ο 55χρονος που συνελήφθη κατηγορείται για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού, ενώ ο 56χρονος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για τους άλλους τέσσερις, που κατηγορούνται για τον βιασμό της 14χρονης, η οποία και παρακολουθείται από ψυχολόγο.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου