Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τζολί-Πιτ: Το σοκαριστικό γεγονός που οδήγησε στο διαζύγιο (εικόνες & βίντεο)



Εξαλλος ο Πιτ με τους ισχυρισμούς της Αντζελίνα ότι είναι βίαιος και κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών - Φήμες ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι το «τρίτο πρόσωπο», πώς αντέδρασε η Γαλλίδα ηθοποιός
Ενα σοκαριστικό περιστατικό είναι η αιτία που η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, όπως αποκαλύπτει το Us Weekly.

Το ρεπορτάζ, επί του παρόντος δεν αποκαλύπτει που είναι αυτό το περιστατικό, αναφέρει όμως ότι είναι κάτι που διαδραματίστηκε μία εβδομάδα πριν την 15η Σεπτεμβρίου (η ημερομηνία που αναγράφεται στα χαρτιά της αίτησης).

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του πρώην ζευγαριού:


 

«Η τελική απόφαση για διαζύγιο οφείλεται σε κάτι που συνέβη λίγες μέρες πριν και ανάγκασε την Αντζελίνα να δράσει και να προχωρήσει τις διαδικασίες» αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Και συνεχίζει: «Η Αντζι λέει ακόμα ότι ο Μπραντ είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά».

Δείτε μία από τις τελευταίες κοινές συνεντεύξεις που έδωσαν στην οποία μιλούν για τη σχέση τους:




Εξαλλος ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα

Ο Μπραντ Πιτ είναι έξαλλος με την κίνηση της Αντζελίνα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και φοβάται για τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TZM ο ηθοποιός είναι θυμωμένος κυρίως με τις ιστορίες που εξαπολύει η σύζυγός του και αναφέρουν ότι συχνά είχει εκρήξεις οργής και έκανε χρήση αλκοόλ και ουσιών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πιτ έλεγε πώς η ζωή του με την Τζολί ήταν μια «κόλαση» και πώς η οικογένειά του είναι στόχος των παπαράτσι.


Στιγμές έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι τον Νοέμβριο του 2014. Από τότε είχαν αρχίσει να φαίνονται κάποια σύννεφα στην σχέση τους



Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Πιτ είχε συζητήσεις με την Τζολί για το πώς θα χειριστούν το διαζύγιό τους σας ενήλικες και πώς θα προστατέψουν τα έξι τους παιδιά.

Η Τζολί στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι ο Πιτ πολλές φορές είναι ακατάλληλος μπαμπάς γιατί πίνει και κάνει χρήση ουσιών
 


Σύμφωνα με την πλευρά του Πιτ αντί η Τζολί να φερθεί σαν ενήλικας περιγράφει τον Μπραντ σαν επικίνδυνο και ακατάλληλο μπαμπά.

Σε κατάσταση πολιορκίας από τους παπαράτσι βρίσκεται η πολυτελής κατοικία του ζευγαριού


Τώρα η πολυτελής κατοικία των δύο σταρ του Χόλιγουντ είναι περικυκλωμένη από φωτογράφους.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ το «τρίτο πρόσωπο» στους Brangelina;

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ φαίνεται πως είναι το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Η σχέση ανάμεσα στον Πιτ και την Κοτιγιάρ είχε φημολογηθεί και πριν από μερικούς μήνες.

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά δώδεκα χρόνια σχέσης με τον Πιτ, άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μοιραία γυναίκα στο γάμο είναι η Μαρόν Κοτιγιάρ.

Πολύ στεναχωρημένη φέρεται να είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ από τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού

 

Οι Πιτ και Κοτιγιάρ είχαν συνεργαστεί πρόσφατα, καθώς είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία World War II. Μάλιστα κατά καιρούς είχαν έρθει στο φως δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι δύο σταρ στα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει πολύ κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αντζελίνα είχε τότε θορυβηθεί και είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του πρώην, πια, συζύγου της.

Ο ντετέκτιβ, αποκάλυψε στη Τζολί, πως ο Πιτ τα τελευταία δύο χρόνια την απατούσε με την ηθοποιό και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ, έπαιρνε ναρκωτικά και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος.

«Συντετριμμένη από τις φήμες» που τη θέλουν να είναι το μοιραίο πρόσωπο στο γάμο των Brangelina δηλώνουν πως είναι πρόσωπα του περιβάλλοντος της 40χρονης Μαριόν Κοτιγιάρ, που είναι παντρεμένη με τον 43χρονο συνάδελφο και συμπατριώτη της Γκιγιόμ Κανέ με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μαρσέλ, πέντε ετών σήμερα.


Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί: Ο «Κος και η κα Σμιθ» δεν μένουν πια μαζί

Η χειραψία τους ήταν διαφορετική. Τα βλέμματα που αντάλλασσαν δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε τυπικά, ήταν κάτι παραπάνω. Δώδεκα χρόνια πριν ο Μπραντ Πιτ συναντάει την Αντζελίνα Τζολί στο πλατό της ταινίας «Ο Κος και η κα Σμιθ». Είναι παντρεμένος με την-κατά τι-δικιά μας Τζένιφερ Άνιστον, σταρ των «Friends» και ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια του Χόλιγουντ, εν αντιθέσει με την wild Αντζελίνα.

Οι χειραψίες και τα βλέμματα αντικαθίστανται γρήγορα από «καυτά» φιλιά και παθιασμένες παράνομες στιγμές ανάμεσα στους δύο σταρ, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων κάτω από μύριες προφυλάξεις.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith». Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται που έμελλε να κρατήσει περίπου 11 χρόνια...



Σε εκείνα τα γυρίσματα, έμελλε να γεννηθεί ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Αμερικής, με πρωταγωνιστές τον γοητευτικό ηθοποιό και την εκρηκτική σταρ με τις κακές ενίοτε συνήθειες.
Όταν ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει στην συζυγική εστία, τίποτε πια δεν είναι το ίδιο στην σχέση του με την Τζένιφερ. Λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 2005 ανακοινώνεται επίσημα ο χωρισμός τους, ενώ την ίδια στιγμή οι φήμες και οι ψίθυροι για την αντροχωρίστρα Αντζελίνα δίνουν και παίρνουν.

Εξώφυλλο του Us Weekly που επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Ο φακός τους «έπιασε» στο ταξίδι στην Κένυα. Εκεί που ο Πιτ παίζει με τον υιοθετημένο γιο της Τζολί, τον Μάντοξ



Επισήμως δεν είναι μαζί, μέχρι την στιγμή που κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι στην Κένυα. Σε αυτές ο Μπραντ έχει στους ώμους τους τον υιοθετημένο γιο της Τζολί, Μάντοξ και βολτάρει κοιτώντας την ηθοποιό στα μάτια.

Τα media κάνουν πάρτι με μια ιστορία που τα έχει όλα, ένα «τρίγωνο» που πουλάει τρελά. Από την μια είναι η απατημένη Τζένιφερ και από την άλλη το πιο καυτό νέο ζευγάρι της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Τον Ιούλιο του 2005, ταξιδεύουν μαζί στην Αιθιοπία για να υιοθετήσει η Αντζελίνα το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι έξι μηνών και λίγους μήνες αργότερα δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφαίνεται θετικά στο αίτημά της τα παιδιά να έχουν το επίθετο Τζολί-Πιτ.

Παιδιά και φιλανθρωπίες

Με την έλευση του νέου έτους ανακοινώνει ότι είναι έγκυος και ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Μπραντ, δείχνοντας σε όλους ότι είναι αμφότεροι τρελά ερωτευμένοι.

Στην διάρκεια της δωδεκάχρονης σχέσης τους, η οικογένειά τους φτάνει να αριθμεί έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα και τρία δικά τους, τα οποία είναι η πρώτη τους προτεραιότητα.
Έχουν συστήσει μαζί το φιλανθρωπικό ίδρυμα Jolie-Pitt Foundation, με σκοπό να προσφέρουν ανακούφιση και βοήθεια σε παιδιά και ανθρώπους που υποφέρουν σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Η Αντζελίνα Τζολί νύφη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014

Ολες οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

 
Παρά το γεγονός ότι ήταν μαζί οχτώ χρόνια, δεν ήταν ούτε αρραβωνιασμένοι όταν το 2012 η Τζολί δέχτηκε την πρόταση του Μπραντ να είναι για πάντα μαζί. Το μυστήριο έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2014 στην Γαλλία, με τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου να «σκοτώνονται» για τις γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Τα χρήματα που πήρε το ζευγάρι δόθηκαν σε φιλανθρωπίες και παρά κάποια αραιά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τσακωμούς και καυγάδες, κανείς δεν περίμενε το τέλος.
Ένα τέλος δια χειρός Αντζελίνα, η οποία στην αίτηση διαζυγίου κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ σύμφωνα με το TMZ για χρήση ουσιών και εκρήξεις θυμού. Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και στο ίδιο δημοσίευμα πηγές λένε ότι δεν υπήρξε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην σχέση του ζευγαριού, που τα τελευταία χρόνια ήταν κυριολεκτικά αχώριστο.
Τελικά, ακόμη και στην περίπτωσή τους επιβεβαιώθηκε το ρητό ότι τίποτε δεν κρατάει για πάντα....

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου