Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δράσεις Εργατικών Κέντρων στο πλαίσιο εκδηλώσεων της ΔΕΘ



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα θα πραγματοποιήσει πολλαπλές δράσεις.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας καλεί όλα τα μέλη του, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους  στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στις απολύσεις, στην ανεργία, στα νέα χαράτσια μέσα από το φορολογικό, στη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την υποβάθμιση της ζωής μας που φέρνει το τρίτο μνημόνιο της Κυβέρνησης.
Αναλυτικά οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούνε είναι οι εξής:

α) Στις 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης. 
β) Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση με θέμα:«Νέα μέτρα για τις ομαδικές απολύσεις, την απεργία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – Η απάντηση του κόσμου της εργασίας». Στην Εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα τοποθετηθούν έγκριτοι νομικοί και συνδικαλιστικά στελέχη, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, Μακεδονίας και Θράκης.
γ) Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο A.D. IMPERIAL, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου.
δ) Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.   ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ .


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου