Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Ανδρόνογλου στο πολιτιστικό τριήμερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου



Το Σάββατο 24.9.16 και ώρα 20.30, ο Γιάννης Ανδρόνογλου θα εμφανιστεί στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο πολιτιστικό τριήμερο που διοργανώνει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Θα ερμηνεύσει έργα των Carlo Domeniconi, Joaquin Rodrigo και του ιδίου.
Ο Πρόεδρος του ΕΑΠ, καθηγητής Βασίλης Καρδάσης σημείωσε σχετικά με το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα πως «Το ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανοίγει τις θύρες του στην πόλη, εγκαινιάζει µια νέα εποχή σύνδεσης με τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και ανακτά τον ρόλο του ως ένα πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο, που ανήκει στην Πάτρα».
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις συναυλίες, χορό και κινηματογραφικές παραστάσεις. Ειδικότερα, η θεατρική ομάδα «'Αρμα Θέσπιδος» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα παρουσιάσει την κωμωδία «Ελιξίριον Τσέχωφ», ενώ η «Opera Studio' του ΔΗΠΕΘΕ θα ανεβάσει παράσταση λυρικού θεάτρου.  Επίσης, θα συμμετάσχουν η μικτή χορωδία Μυρτουντίων και η χορωδία των Επτανησίων της Πάτρας. Ακόμη το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, την «ΜουσικοΤεχνουργική» Πατρών και την ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων του δημοτικού ωδείου της πόλης. Ακόμη, συναυλίες θα δώσουν η Πέννυ Μπαλτατζή και οι «Σταρς του Παναμά», η ερμηνεύτρια Ηρώ και το μουσικό σχήμα «Ευήκοον Μέλος». Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην περιοχή Περιβόλα της Πάτρας, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου