Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση της ΝΟΔΕ Πέλλας στον Γιάννη Σηφάκη



Ο Βουλευτής Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνιζόμενος τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα επιδίδεται σε αχαλίνωτη ψευδολογία με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των Πολιτών της Πέλλας.
Ο κος Σηφάκης ο οποίος θεωρεί πως απευθύνεται σε ανθρώπους της ίδιας διανοητικής ικανότητας με την δική του συνεχίζει να προσπαθεί να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
κ.Σηφάκη απαντήστε μας αν θέλετε στα παρακάτω:

- Α.Τ Άρνισσας: διατηρείται ως έχει κ.Σηφάκη ή υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό;;; Δικαιολογούνται οι βιαστικοί πανηγυρισμοί σας;;
- Α.Τ Κρύας Βρύσης: η περιοχή του Δήμου Πέλλας ανήκει στις περιοχές δράσης σας; Γιατί εάν διάβαζε κανείς την ανακοίνωση σας στις 23/8/2016 θα είχε πολλές επιφυλάξεις επί τούτου!!
- Θυμάστε κ. Σηφάκη που βρίσκεται η Κρυα Βρύση; Η Πέλλα; Η Καρυώτισσα;
- Κ. Σηφάκη θυμάστε μήπως να μας πειτε πόσο καιρό βρίσκεται στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ;
ΔΥΟ χρόνια κε Σηφάκη προσποιήστε πως κυβερνάτε τη Χώρα, ΔΥΟ χρόνια !!!

Η μεγάλη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι μία:
Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ έκλεισε κανένα Αστυνομικό Τμήμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει σε όλη την Ελλάδα όπως ο ίδιος παραδέχεστε κε Σηφάκη.

Για το ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνετε να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς από εκεί προέρχεται, αν δεν το θυμάστε κι αυτό κε Σηφάκη.
Δική σας προεκλογική δέσμευση ήταν η κατάργηση των ΜΑΤ, η απόλυση μεγάλου αριθμού Αστυνομικών και φυσικά το κλείσιμο πολλών Αστ. Τμημάτων και τώρα αυτό υλοποιείτε.
Για το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης ήσασταν και είστε ανίκανος να καταφέρετε κάτι μια και όπως φαίνετε από την επιστολή σας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΕΝΑΝ ολόκληρο χρόνο πριν ΔΕΝ σας έδωσε σημασία κανείς, ΔΕΝ μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την επιστολή σας κε Σηφάκη.
ΑΝ το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης παραμείνει ως έχει (και αυτό πιστεύουμε πως θα γίνει τελικά) θα οφείλεται καθαρά και μόνο στα αντανακλαστικά και στις ενέργειες των πολιτών της. Στην άμεση ενεργοποίηση να προασπίσουν το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και βασική σας υποχρέωση να τους παρέχετε.

Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη...
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ

7 σχόλια:

  1. Απορώ με το ύφος της ανακοίνωσης.Αντί να εκθέσει πολιτικά και σκληρά τον ΣΎΡΙΖΑ αναλώνεται σε χαρακτηρισμούς που δεν ταιριάζουν στη ΝΔ αλλά σε κάποιον της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΧΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΗ ,ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΕΤΥΧΕ ΕΛΕΩ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνοριζουμε ολοι και ιδικα εμεις οι αγροτες τι σημενει για εμας κυβερνηση συριζα πασοκ και νδ τατελευταια 1800 χρονια καθος και τα επομενα 1800 δικυβερνηση σαν αυτη τ
    Γνοριζουμε ολοι ασχετα αν τοπαραδεχομαστε η οχι τι σημενι για ολους και ιδικα για εμας τους αγροτες τισημενη κυβερνιση συριζα πασοκ και ΝΔ τα τελευταια 1800 καθος και τα επομενα 1800 χρονια διακιβερνισι σαν του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ δεν θα υπαρξει



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβερνιση σαν του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τοξερουν ολοι και ιδικα εμεις οι αγροτες ιτι τα επομενα 1800χρονια δεν θα περασει απο μεσαμας σημφονου με ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτωχοι ανεργοι αγροτες εργατες δεν θα ξαναβρουν κυβερνηση σαν της ΝΔ και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή