Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μακεδονικός Έδεσσας - Ολυμπιακός Αψάλου 1-4



Την ήττα με 1-4 γνώρισε ο Μακεδονικός Έδεσσας την Κυριακή απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Όλυμπου Αψάλου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.
Οι βυσσινί έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα απέναντι στο Γαρέφι εμφάνισαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα της Αψάλου. Μόλις στο 2' ο Φαφούτης άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ που αιφνιδίασε τον Ροδίντση.
Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα, ενώ ο Μακεδονικός θα μπορούσε να σκοράρει με τον Κουκουλή στο 36' αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η ομάδα της Αψάλου κατάφερε και πάλι με τον Φαφούτη να σκοράρει στο 46' μετά από κόρνερ και αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει. Στο 61', ύστερα από υπέροχη κάθετη πάσα του Ρέτζια, ο Μπογδάνης με πλασέ μείωσε σε 1-2 για τον Μακεδονικό χωρίς όμως να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Αντίθετα, από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως στο παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα με τους Τσολερίδη Σ. (από θέση οφσάιντ) και αυτογκόλ του Μαδεντζόγλου ύστερα από σουτ του Αθανασιάδη στο 72'.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Ροδίντσης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Μπογδάνης (63' Καράχατζης), Παγιούλας, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Λατίφι (68' Καλογιάννης), Κουκουλής (75' Πέτκος).
Όλυμπος Αψάλου: Καραϊσαρίδης, Καραπατάκης (79' Σταυρουλάκης), Μπογόϊτσης (46' Τσολερίδης Σ.), Γρηγοριάδης, Αθανασιάδης, Κόγιος, Παπαδημητρίου, Φαφούτης, Σπανίδης (77' Σιδηρόπουλος), Τσολερίδης Α., Μανελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου