Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ηρακλής Γαρεφίου – Μακεδονικός Έδεσσας 3-1



Πληρώνοντας την αστοχία στις φάσεις που δημιούργησε και τα αμυντικά λάθη ο Μακεδονικός Έδεσσας έχασε με 3-1 την 1η αγωνιστική από τον Ηρακλή Γαρεφίου.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μακεδονικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνει δύο φορές μπροστά από τον τερματοφύλακα του Γαρεφίου, αλλά οι Μαδεντζόγλου (9') και Τζηκόπουλος (12') δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις φάσεις.
Κόντρα στην ροή του αγώνα και μετά από αδυναμία του Σουλιώτη να απομακρύνει ο Μάρκου Μ. πέρασε τον Γιόντη και ο Παρασκευάς, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 18'. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Μακεδονικού συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες με τους Τζηκόπουλο, Ρέτζια και Καλογιάννη αλλά χωρίς να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Αντίθετα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν εκ νέου με τον Μάρκου Μ. (29') ύστερα από φάουλ του Μάρκου Χ. και πλήρη αδράνεια της άμυνας των βυσσινί. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, με το Γαρέφι να κάνει το 3-0 με γύρισμα του Μάρκου Μ. και αυτογκόλ του Χαραλάμπους (62') και τον Μακεδονικό να μειώνει στο 86' με κεφαλιά του Σουλιώτη ύστερα από κόρνερ του Καλογιάννη.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά στον Μακεδονικό γνωρίζουν ότι στην ανώτερη κατηγορία δεν αρκεί η καλή εμφάνιση για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα και ότι τα λάθη δύσκολα συγχωρούνται.
Ηρασκλής Γαρεφίου: Μάρκου Ι., Μπίνος Β. (65' Μάρκου Χ.), Τζάκος (75' Τουρλάκης), Μάρκου Χ., Παρασκευάς, Μάρκου Π., Μπίνος Δ., Μάρκου Μ., Γιάντσης, Μπίνος Α. (85' Μλαδίνου), Κόγιος.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Ρέτζιας (77' Καράχατζης), Τζηκόπουλος, Παγιούλας, Χαραλάμπους (71' Μπογδάνης), Στανίσης, Μαδεντζόγλου (86' Λατίφι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου