Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Samsung: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο



Η εταιρεία ενημερώνει του χρήστες ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις αρχικές συσκευές και τις συσκευές αντικατάστασης, ενώ τους καλεί να μην αποθηκεύουν πλέον δεδομένα και να την απενεργοποιήσουν
Νέα συμβουλή ασφαλείας για όσους καταναλωτές έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο εξέδωσε η Samsung Electronics, συνιστώντας ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις αρχικές συσκευές και τις συσκευές αντικατάστασης. Επισημαίνεται επίσης, ότι θα πρέπει να μην αποθηκεύουν πλέον δεδομένα στη συσκευή και ότι είναι αναγκαίο να την απενεργοποιήσουν.

Η Samsung, επιβεβαιώνει στην σχετική ανακοίνωσή της ότι δουλεύει με τους συνεργάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα αντικατάστασης, το οποίο θα επιτρέπει σε όσους έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 να ανταλλάξουν το συγκεκριμένο μοντέλο συσκευής με ένα Galaxy S7 Edge. Εναλλακτικά, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους.

«Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας - για το λόγο αυτό, ζητάμε από όλους τους καταναλωτές του Note7 να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή τους, να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους και να την απενεργοποιήσουν», δήλωσε ο επικεφαλής Marketing στη Samsung Electronics Europe Ντέιβιντ Λόουες. «Ζητάμε συγνώμη από όλους τους πελάτες μας Galaxy Note7, για το ότι δεν ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις που είχατε από την Samsung. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα και λυπούμαστε για όποια αναστάτωση προκαλέσαμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης, ότι η εταιρεία συνεργάζεται ενδελεχώς, με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση της κατάστασης και ότι σκοπός της Samsung είναι να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά η ανταλλαγή των συσκευών Galaxy Note 7, προκειμένου να μειωθεί οποιοδήποτε ρίσκο για τους καταναλωτές.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου