Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

3η νίκη για τους έφηβους των «Ικάρων» στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ



Την τρίτη νίκη γεύτηκε η εφηβική ομάδα μπάσκετ των 'Ικάρων" Γιαννιτσών στην πρόσφατη Κυριακάτικη αναμέτρηση της φετινής σεζόν στο Κλειστό του Βατανιακού- Σάρισσα στην Κατερίνη με το φωτεινό πίνακα να δείχνει το τελικό 55-64 για τους φιλοξενούμενους Γιαννιτσιώτες.
Οι παίκτες του Σπόντη Νίκου έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, κόντρα στην αθλητική , ψηλή και μαχητική ομάδα του Βατανιακού αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε άριστη φόρμα.
Το αμφίρροπο παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Το πρώτο δεκάλεπτο έγειρε προς τη μεριά των γηπεδούχων αλλά το κλείσμο του α' ημιχρόνου βρήκε τους "Ίκαρους" να προηγούνται με 6 πόντους διαφορά. Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους Γιαννιτσιώτες που εκτόξευσαν τη διαφορά στο +17 αλλά οι γηπεδούχοι δεν παραδόθηκαν και μείωσαν στα μέσα του 4ου, τελευταίου δεκάλεπτου στους -3 πόντους. Στο φινάλε όμως της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στα τελευταία 4 λεπτά του αγώνα οι παίκτες των "Ικάρων" παίζοντας ψυχωμένα και μυαλωμένα επικράτησαν κατά κράτος και δραπέτευσαν από την Κατερίνη με το ροζ φύλο αγώνα στα χέρια τους.
Eντύπωση προκαλεί ότι η ομάδα των "Ικάρων" έχει τοποθετηθεί ( σε αντίθεση με την άλλη ομάδα της πόλης, που συμμετέχει σε σαφώς υποδεέστερο όμιλο, αποφεύγοντας τις αναμετρήσεις με τους ισχυρούς "Ίκαρους') σε έναν όμιλο -"φωτιά" όπου όλες οι ομάδες είναι πανίσχυρες συν ότι είναι η μοναδική από τις συνολικά επτά ομάδες που θα αγωνίζεται σε μακρινές αποστάσεις εκτός έδρας .Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι εξής:
(ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ , ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΑΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΣΑΡΙΣΑΣ, , ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 
Τα στατιστικά του αγώνα:
Βατανιακός-Σάρισσα: Αλκίδης Α., Μέλιος (7), Τερζόπουλος(11), Μέλιος Β., Λαγαμτζής Θ., Μάνος Θ., Μαμαρίδης Λ., Κατηρτζίδης Α., (20), Κεκεσίδης (4)
"Ίκαροι" : Ντιούδης Π. (15), Φυτιλής Γ. (2), Τσέλα Μ. (12), Θωμαίδης Τ., Μπέρμπερι Θ. (12), Ζιμπλάς Κ., Ουστάλης Μ., Παναγιωτίδης Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου