Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ήττα στην Κατερίνη για τους άνδρες του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών



Την ήττα με 63-59 από τον Βατανιακό γνώρισε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.
Σε ένα ωραίο και πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι στον 4ο της βαθμολογίας Βατανιακό, οι παίκτες του «Μέγα» διεκδίκησαν τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, λυγίζοντας στο τελευταίο λεπτό.
Χαρακτηριστικό της προσπάθειας της ομάδας των Γιαννιτσών είναι το γεγονός ότι το σκορ ήταν ισόπαλο στο 59-59 ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, όμως μια σειρά κακών επιθετικών επιλογών διαμόρφωσε το τελικό 63-59 για την ομάδα της Κατερίνης.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του «Μέγα» είναι ο Πανεδεσσαϊκός  με το παιχνίδι να διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο των Γιαννιτσών. 
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας επισήμανε τα εξής:
«Έχουμε την αίσθηση ότι χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία για μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Σπαταλήσαμε τα τρία πρώτα δεκάλεπτα κάνοντας παιδαριώδη λάθη που έδιναν στον Βατανιακό την ευκαιρία να διατηρεί συνεχώς ένα προβάδισμα, ενώ στο τέταρτο που περιορίσαμε σημαντικά τα λάθη μας  καταφέραμε και διεκδικήσαμε τη νίκη. Στα παιχνίδια που ακολουθούν πρέπει να σημειώσουμε νίκες που θα μας ανεβάσουν στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 14-12, Β΄ 17-14, Γ΄ 15-15, Δ΄ 17-18.

Βατανιακός (Χελιδόνης Γ.): Κοτσιμπέλης 19(1), Μέλιος, Κατηρτζίδης 3(1), Βαρβούτης 5, Λαγαμτζής, Τσιάμης, Γκαβοτάσιος 9(1), Φελεκίδης, Βουτσακόπουλος Θ. 5(1), Πόσιος, Βασιλειάδης, Βουτσακόπουλος Α. 22(4)

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Ν. Κοτλέας):
Μαυρόπουλος, Πατσιάνης 10, Δεμερτζής, Μπουτάκης, Καρύπης, Μόσχου 8(2), Στόιτσης Γ. 6, Μπογδάνης 24(1), Χατζηλαμπρινός 4, Στεργίου 4, Αργυρόπουλος 3(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου