Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη με Δήμαρχο Αλμωπίας Δημ. Μπίνο



Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γιάννη Σηφάκη με τον δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο για σειρά θεμάτων που αφορούν τους πολίτες της Αλμωπίας. 
Αναλύθηκε η κατάσταση όσον αφορά το υδροηλεκτρικό των Λουτρών 130 kW ( με το οποίο ο βουλευτής με την επαγγελματική του ιδιότητα είχε ασχοληθεί επί χρόνια βοηθώντας στο να διατηρηθεί ζωντανό) και αποφασίστηκε η άμεση προώθηση της κατασκευής του για να προλάβει και τις προθεσμίες που θέτουν οι άδειες του για την ολοκλήρωση και λειτουργία του. 

Ο βουλευτής ζήτησε την επίσπευση της ολοκλήρωσης της προμελέτης του βιολογικού καθαρισμού με δεδομένο ότι έχει εξασφαλιστεί ( μετά την κατάθεση της προμελέτης η χρηματοδότηση της κατασκευής του). 
Ακόμη συζητήθηκε ο συντονισμός ενεργειών για την παραχώρηση του οικοπέδου του Δημαρχείου, πρώην ΤΕΑ και τέως σιδηροδρομικού σταθμού) καθώς και μια σειρά τέως αστυνομικών σταθμών στην Αλμωπία από την ΕΤΑΔ στον Δήμο. Ο χώρος των πρώην ΤΕΑ μπορεί να στεγάσει δημοτικές υπηρεσίες.
Η ολοκλήρωση της ενοικίασης από την ΤΕΘΑ της Λέσχης αξιωματικών για τις ανάγκες του γραφείου της ΔΟΥ.
Η χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχει αποφασιστεί να χρηματοδοτηθούν από την ΓΓΑ θα γίνει μςε την ολοκλήρωση της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου του Υπουργείου Αθλητισμού
Ακόμη συζητήθηκε η προτεραιοποίηση στα προγράμματα του ΙΝΤΕRREG και αναλήφθηκε από τον βουλευτή η ευθύνη για την παρακολούθηση της ένταξης των μελετών των αρδευτικών λιμνοδεξαμενών καθώς και της προώθησης των τοπικών προϊόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου