Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών του ΓΑΣ Έδεσσας και ΑΟΚ Βέροιας



Την ακαδημία μπάσκετ του ΑΟΚ Βέροιας υποδέχτηκε ο ΓΑΣ Έδεσσας την Κυριακή 30/10, στο ΔΑΚ της πόλης μας. Οι δύο ομάδες έδωσαν τρεις αγώνες σε αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.
ΟΙ αγώνες ξεκίνησαν με της αναμέτρηση των παιδικών ομάδων των δύο συλλόγων. Ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για την παιδική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας που άφησε καλές εντυπώσεις. Για την παιδική ομάδα του ΓΑΣ έχουν προγραμματιστεί άλλοι δύο φιλικοί αγώνες με τον Κεραυνό Άσπρου και με τον Φ.Ο. Αριδαίας.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του ΑΟΚ που έδειξε ότι θα είναι από της πρωταγωνίστριες ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, που ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου.
Στην συνέχεια αγωνίστηκαν οι αθλητές γεννηθέντες 2003, 04, 05 που προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος, που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Έδεσσας. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την αναμέτρηση των αθλητών του 2006, 07 που και αυτοί με την σειρά του κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους.
Ήταν μία ακόμη αγωνιστική δράση της ακαδημίας του ΓΑΣ Έδεσσας, που έδωσε την
δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπούν. Επίσης έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές της ακαδημία μας κ.κ. Δημήτρη Τσακαγιάννη, Γιώργο Τσολάκη και Γιώργο Γάτσο να δουν τα παιδιά σε αγωνιστικές συνθήκες και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλητών της ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου