Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Με νίκη εντός έδρας έκλεισαν το 2016 οι Έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών



Με νίκη μέσα στην έδρα τους τελείωσαν τον πρώτο γύρο και την αγωνιστική τους δραστηριότητα για το 2016, οι έφηβοι του «Μέγα» καταφέρνοντας μάλιστα να έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας την αντίστοιχη ηλικιακά, πολύ καλή ομάδα του «Κεραυνού» Άσπρου, την Κυριακή 19-12-2016 με σκορ 91-74, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα, αλλά με πολύ δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο επιθετικά, βρίσκοντας εύκολα λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης της αντίπαλης ομάδας, καταφέρνοντας  έτσι να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 20 – 14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο «Μέγας» ανέβασε ταχύτητα τρέχοντας εύκολα σε όλο το γήπεδο και με όπλο του τον αιφνιδιασμό μεγάλωσε την διαφορά τελειώνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 49 – 33. 
 Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών συνέχισε να βρίσκει επιθετικά τις λύσεις που χρειαζόταν κλείνοντας εύκολα το δεκάλεπτο με σκορ 78 – 56. Στο τελευταίο δεκάλεπτό η ομάδα του «Κεραυνού» κατάφερε να αντιδράσει αμυντικά κλείνοντας τους διαδρόμους και με εύστοχα σουτ, πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα κατέβασε την διαφορά στους δεκατρείς πόντους. Η αντίδραση των παικτών του «Μέγα» ήταν άμεση που βρίσκοντας ξανά τον επιθετικό τους ρυθμό κατάφεραν να πάρουν το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 91 - 74.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το όμορφο παιχνίδι που κάναμε επιθετικά. Είχαμε πολύ καλές συνεργασίες στα «σετ» παιχνίδια, κάναμε σουτ με καλές επιλογές και καταφέραμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βάλουμε εύκολα καλάθια. Υπήρξε όμως σήμερα ένα σοβαρό θέμα στην άμυνα. Σε κανένα παιχνίδι μας σε όλο τον πρώτο γύρο δεν είχαμε δεχτεί τόσους πόντους. Μάλιστα σήμερα μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε είκοσι τρεις. Δείξαμε μια χαλαρότητα στην άμυνα λόγο της καλής επιθετικής μας διάρκειας.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες του «Κεραυνού» για το ωραίο παιχνίδι που έγινε και συγκεκριμένα στον φίλο Στράτο Κασλή για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει μαζί με τον coach Ροδοβίτη  να κρατήσουν τα παιδιά στα γήπεδα, που αυτό θεωρώ ότι στους καιρούς μας είναι το πιο σημαντικό.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 20-14, Β΄ 29-19, Γ΄ 29-23, Δ΄ 13-18.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Κυριαζής Δ. ):
Βασιλειάδης Γ. 16π, Αναστασιάδης Γ., Γραικός Γ. 6π, Βενιτσανόπουλος Α. 8π, Παπασταύρου Α.,Στόιτσης Γ. 33π, Βαφειάδης Α. 3π, Μυλωνάς Δ.,  Χατζηλαμπρινός Σ. 25π,

Α.Σ. Κεραυνός Άσπρου (Ροδοβίτης.):  Γίτσας Γ. 2π, Κωστίκας Ανασ. 3π,  Δημάκης Δ. 33π, Μπίνας Χ. 3π, Κασλής Θ., Μίγκος Δ., Καρανάκης Β., Κωστίκας Αντ. 21π, Διαμαντόπουλος Δ. 10π, Πέτρου Γ., Πολίτης Γ., Βουδρεσλής Ι. 2π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου